Aktywne Wpisy
WielkiNos +720
Kobieta plus size lvl 35 zastanawia się dlaczego żaden facet jej nie chce i dowiaduje się jaki jest powód.
#plussize #logikarozowychpaskow #pieklokobiet
#plussize #logikarozowychpaskow #pieklokobiet
Jailer +239
Youtube zaczyna kosić kasę z frajerów, którzy zdecydowali się płacić za Premium. Jak mi przykro xD No ale poczucie bycia lepszym ma swoją cenę. Przynajmniej możecie sobie spojrzeć w twarz w lustro bo jesteście moralną elitą, nie to co parszywi użytkownicy adblocków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#youtube #internet #bekazpodludzi
#youtube #internet #bekazpodludzi
"Pojeździłem" chwile tak na benzynie by wywaliło błędy i zczytałem je i było tak -sondy lambda wykryły błąd, zbyt uboga mieszanka i coś tam jeszcze, nie pamiętam.
Świece i kable były wymieniane rok temu, więc raczej to nie to. Obstawiam że się sypie pompka paliwa, bo huczy i miałczy jak kot. Co warto jeszcze przebadać zanim zacznę wymieniać?
#mechanikasamochodowa #motoryzacja
Czy na serio każdy polak musi być dla siebie mechanikiem, prawnikiem, lekarzem, płytkarzem?
Od tego są SPECJALIŚCI.
Ale nie kuhwa, wszystko tylko nie do partacza prywaciarza xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Ponadto powtarzam zawsze tak, tanim mechanikom nie ufam, a na dobrych mnie nie stać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Czy mógłbyś mi jeszcze przybliżyć jak dokładnie dawkowany jest gaz i na jakiej podstawie ECU odcina benzyne?
Powiem szczerze, że instalacje gazowe to dla mnie czarna magia, ale czasami zdarzało się siedzieć na grupie m4k i czytać o usterkach innych użytkowników aut (ʘ‿ʘ)
W tym aucie idle (nie pamiętam jak to się po polsku nazywało, ale chodzi o to ze auto jest w stanie spoczynku/bezczynny sobie działa) wtedy normalny zdrowy silnik ma ~900 obr/min, teraz ma ze 400-300obr/min ale i tak gaśnie zaraz
I jeszcze jedno czy wypadanie zapłonu może uszkodzić głowice?