Aktywne Wpisy

Cinex +478
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

WielkiNos +493
Wspaniała historia miłości p0lki z Algierczykiem. On ją tak bardzo kocha, że przezwyciężą wszystko.
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
źródło: temp_file8937274562673188493
Pobierz

Siemka, mam w domu mobilny router na kartę SIM kupiony razem z umową na internet z salonu Plusa. Niedawno wyczerpał mi się miesięczny limit, więc postanowiłem kupić starter Plusha i dociągnąć do końca miesiącach na pakietach prepaid.
Nową kartę zarejestrowałem, wsadziłem do routera i internet był, ale trwało to jakieś 20 minut. Po tym czasie stronki przestały się ładować, a wszystko zostało przypieczętowane komunikatem "Brak dostępu do internetu". Sprawdziłem potem tę kartę w telefonie (bezpośredni dostęp do neta jak i ustawianie hotspota na tej karcie) i wszystko grało , nawet po upływie kilku godzin. Zrobiłem tak z jeszcze jedną kartą SIM, efekt był identyczny.
Tutaj moje pytanie i prośba o pomoc. Czy jest możliwe, żeby Plus ustawił ten router tylko na jedną konkretną kartę SIM, za którą płacę abonament i którą dostałem razem z podpisaną umową? Czy jest możliwe, abym kiedykolwiek wykorzystał ten router na jakiejś inne karcie SIM?
#internetmobilny #sieci #plus #kiciochpyta #telefony
Ale obstawiam, że tak właśnie robią, zwłaszcza że kupiłes karte tej samej sieci. Włóż plej/orange/tmobile to ruszy bez problemu bez ograniczeń.