balatka
1374
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
01010101013
@balatka ja p------e
1351
Arachnofob
@balatka: kiedyś sytuacja w #polskibus

jadę sobie a za mną pani z dzieckiem
dziecko łup łup w moje siedzenie
łup łup
1009
Michail20
@Arachnofob a kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać
127
F.....a
F.....a
@balatka: Dostosuj się do mojego Brajanka ty bezdzietna kuhwo
49
LRF1000W
@balatka: To niech wybiera przewoźników towarowych,jak zachowuje się w pociągu jak worek cementu,bez poszanowania prywatności innych.
21
dawidf
@balatka: >wziąść (╥﹏╥)
8
Arachnofob
@Michail20: jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet i ludzi
8
GrochowskiAlladyn
Ja bym uderzył dzieciaka w tą nogę, zeby matka nie widziala
7
kobaltowy_roman
@balatka: Jasiu nie kop pana bo się spocisz
7
stary_pierdziel
stary_pierdziel
@balatka: przypomina mi to sytuację z PSS Społem, kiedy to stojąc za jakąś damą z problemem wyboru, która artykułowała w przestrzeń frazesy typu: mogłabym może wziąść ten chleb z chia albo mogłabym wziąść ten ze słonecznikiem, nie wytrzymałem i wrzasnąłem: wziąć tępa p---o wziąć. Było mi później trochę przykro, że w tym czasie nie znalazłem w sobie pokładów na wykrzesanie lingwistycznej porady w stylu Jana Miodka ale bezpośredniość przekazu spowodowała
7
balatka
balatka Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
Arachnofob
@Michail20: nie... matka coś sapała, ale trzeba było samemu wychowywać zamiast sapać
6
sublingual
@Arachnofob: a tym dzieckiem był młody albert einstein
6
ZaplutyKarzelReakcji
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
Michail20
@Arachnofob było z-----ć jej lepe na dziąsło i nauczyć wychowania potomka
4
zakowskijan72
@balatka: Jeżeli koleś naprawdę powiedział "wziąść" to oburzenie słuszne.
4
Ipsy
@Arachnofob: a ja mialem raz sytuacje w rajanerze gdzie gowniak kopal moje siedzenie. odwracam sie i mowie do pani z gowniakiem: "przepraszam ale czy moglaby pani przypilnowac synka zeby nie kopal w moje siedzenie?" O dziwo zamiast wzburzenia zobaczylem banana na twarzy i szybka probe ogarniecia gowniaka. Kilka minut po starcie slysze jak dzieciak zwraca sie do pani per babciu i juz wiedzialem skad taka reakcja. dobrze wygladala cos jak
4
MasterSoundBlaster
W pociągu jak powtórny raz zwróciłem uwagę jakiejś dziewczynie żeby nie kopała w mój fotel to się oburzyła i powiedziała, że może trochę więcej kultury i na pani mógłbym jej mówić xD

4
M.....e
M.....e
@Ivaaniusz: Co ty bredzisz? Dziecko należy wychowywać i wcale to łatwe nie jest. Większości się nie chce, tablet w łape i niech robi co mu się podoba "BO TO DZIECKO" i masz się dostosować. A że większość w ogóle nie wychowuje to efekty są jakie są. Skoro rodzice tego nie robią - inni je wychowają, ale przyjemne to to nie będzie. Każde dziecko jest nadaktywne i ciekawe świata. Nie jest
4