@Urzadzenia_i_drukarki: czad choć z tym słońcem ma rację kolega - słońce na zewnątrz nisko, a światło w pomieszczeniach wali jakby słońce było w zenicie
@Urzadzenia_i_drukarki: Kiedy Ty to zdążasz robić? Widać, że czasochłonne, a co dzień nowy to nie takie hop siup.
@worm_nimda: Nie wiem na czym robi autor, ale taki efekt na pewno można uzyskać w GIMPIE, Photoshopie. Mi zawsze najtrudniej szło cieniowanie, potrzeba dużej wyobraźni do projektowania takich rzeczy.
@worm_nimda Na ile kojarzę to najpierw można tworzyc względnie normalnej skali kompozycje bądź wykorzystywać do tego niektóre obiekty a później się wszystko 'pixelizuje' zmniejszając rozdzielczość w dół ale to wg mnie nadal dopiero tylko szkielet do dalszych prac. Masa obiektów jest gotowa, podobnie z teksturami ale i tak jestem w szoku jak wielu ma niesamowicie własny styl - tak jak tu
źródło: comment_SsNRLe3FGyx83UjLNs9D0L8ZxY6XfdGh.jpg
Pobierzźródło: comment_4YTeMHFQsIcstBWppgytGF8H1ySOVQpr.jpg
Pobierzźródło: comment_eb7LhF0Rq9vYrkjUJMTH1URXLEyqKIVW.jpg
Pobierz@worm_nimda: Nie wiem na czym robi autor, ale taki efekt na pewno można uzyskać w GIMPIE, Photoshopie. Mi zawsze najtrudniej szło cieniowanie, potrzeba dużej wyobraźni do projektowania takich rzeczy.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_g0nofodRfvjCcJsbSHVVJ6eOr19OvXQu.jpg
PobierzMasa obiektów jest gotowa, podobnie z teksturami ale i tak jestem w szoku jak wielu ma niesamowicie własny styl - tak jak tu