@lakukaracza_: Kiedy chcesz wygarnąć typowi, żeby nie wrzucał fejków, ale zanim napiszesz szukasz w internecie, żeby upewnić się, że to fejk i okazuje się, że prawda XD
@lakukaracza_: są ważniejsze sprawy, jak na przykład aby ludzie od kościoła chodzili w niedzielę, albo żeby nie wymawiali imienia pana boga nadaremno, a nie jakieś bzdury typu gwałcenie dzieci, kogo to obchodzi lol
@lakukaracza_ nie wiem, mimo, że jestem osobą wierzącą to cały kk mnie tak w-----a, że to jest kosmos, pazerni na kasę i jeszcze mają czelnosc pouczać innych ludzi, j----i hipokryci.
To jest dopiero piąta sesja w tym roku, a ja jestem od początku roku do przodu o niecałe 4%. Wyobraźcie sobie być teraz takim tomeczkiem wieszczącym krach z jego TLT i lokatą dolarową xD
są ważniejsze sprawy, jak na przykład aby ludzie od kościoła chodzili w niedzielę, albo żeby nie wymawiali imienia pana boga nadaremno, a nie jakieś bzdury typu gwałcenie dzieci, kogo to obchodzi lol
U N I W E R S A L N A
M O R A L N O Ś Ć
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ale wiadomo, na dekalogu opiera się moralność
źródło: comment_isexsVoe6LpDuSyW5WGvaGnF5Wmyuss8.jpg
Pobierzhttps://www.se.pl/wiadomosci/polska/biskup-pieronek-arcybiskup-p-----l-powinien-byc-szanowany-aa-Uuif-ijXL-qRLC.html