Aktywne Wpisy

Partacze +120
Zapisałem to sobie ostatnio jako niezła łamigłówkę co autor miał na myśli #sebcel

kontra12 +100
#kanalzero Właśnie typiara z lewicy powiedziała że zmiana etniczna i kulturowa jest dobry bo stajemy się "bogatsi". Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości że lewica to antypolscy zdrajcy którzy dążą do anihilacji własnego narodu byle by tylko zaspokoić interesy obcych

A wiec pracuje w #marketing w #korpo. Idzie super, bo ledwo wskoczyła 30tka a już zarządzam ważnym działem. Myśleć ze perspektywy na kasę i stanowisko są. Niemniej jednak czegoś mi brakuje, nie widzę siebie p--------------o w korpo do emerytury. Marzy mi się własny biznes, może coś w zakresie #programowanie, moze własny startup. Siedzę w branży dość blisko związanej z it, ale jednak w czymś innym, wiec technologie it nie są na dziś moja mocna strona.
Ale pomyślałem o nauce #python i kwestiach #machinelearning. Widzę już i w swojej branży, ze temat na czasie. Pytanie do was - czy opłaca się w to wchodzić i czy temat mnie nie przerośnie? Bo w ciągu dnia korpo i marketing, a wieczorem sztuczna inteligencja? Uważacie, ze jest to do ogarnięcia po godzinach? Mam wykształcenie techniczne. #programista15k #naukaprogramowania
Komentarz usunięty przez autora
@Conner: Machine learning w Polsce dopiero raczkuje i jeszcze minie troche czasu zanim się rozwinie to na pełnej ale wiedz, że musiałbyś im płacić spory kwit.
@paziu: Z dwójką z przodu
@Conner: Senior JS dev/Java jest w stanie wyciągnąć 20k a tu mówimy o machine learning.
@Conner: W ogłoszeniach jeżeli się takie pojawią, to często w nice to have jest wymagany doktorat
Jak w krócej niż miesiąc, to znaczy że masz zapał i jakieś podstawowe możliwości.