Aktywne Wpisy
klef96 +116
Wy naprawdę w ciągu 8 lat zapomnieliście co się działo w Polsce pod rządami Tuska?
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Wezwoguleicstont +25
Zaplanuj super weekend w górach z różową, wynajmij domek, różowa nakręca Cię jak #!$%@? od kilku dni na #!$%@? stulecia po czym dzisiaj pisze, że dostała okres i nici z #!$%@?. Wieczorem wyjazd. No #!$%@? i po #!$%@? to wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°) #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zalesie
Jaka jest cecha charakteru/wyglądu, która całkowicie deklasuje płeć przeciwną w waszych oczach?
Zapraszam do dzielenia się opiniami i dyskusji.
(。◕‿‿◕。)
#zwiazki #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #milosc #randki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #wygryw
Komentarz usunięty przez moderatora
z wyglądu to suty jak peperoni albo gdy na dole wszystko zwisa ¯\_(ツ)_/¯
Ale okropni też są faceci, którzy nadmiernie próbują wchodzić w konflikty czym robią niejednokrotnie paździerz w towarzystwie.
Mój były był takim średnio muskularnym, na granicy z suchoklatesem typem człowieka i do każdej kłótni był pierwszy. Jego idiotyczne siłowanie się na rękę z każdym samcem w grupie też było tak żenujące, że masakra. Ale młody człowiek był, to
- suchoklates
- kuc
- broda, która wygląda jak włosy łonowe
z charakteru nie do zaakceptowania jest
- zazdrośnik
- cham
- kłamca
- mizogin
- idiota
- prostak
- drama queen
- snob
odrzuca mnie też posiadanie konta na wykopie, przeklinanie, zachowywanie się przesadnie ekspresywnie i bycie katolikiem w sumie też niepożądane
Komentarz usunięty przez autora
Mojego niebieskiego na szczęście nie, chyba.
( ͡° ͜ʖ ͡°)