Wpis z mikrobloga

Szkolna 17 była przez gimbazę, metodycznie wyniszczana.

Szacun dla @sw-walenty i stałej ekipy ogladającej jego twórczość z jutuby. Tam było sztywniutko, nawet w trakcie menelskiego puczu :D

l
  • Odpowiedz
@0710: Nic mnie tak nie leczy jak filmiki Diamonda.
"Murem za Meksykano!" :D
Pamiętaj , że możesz wysłać mu donejty, nawet jak ma wyłaczonego lajta. Pieniążki dojdą później ;)
  • Odpowiedz
@Martinoz: To było dobre. Klasyka. Nie mogłem uwierzyć, że ludzie mogą być tak naiwni. Może mam tą przewagę, ze dorastałem wśród patoli, i takich meksyków znam na wylot? Internet, niezmiennie mnie zaskakuje.
  • Odpowiedz
@0710: Ja bardzo lubię menela meksyka, jako postać serialową. Jako człowieka, gardzę tym przypadkiem.
Nic osobistego. Jego brednie, afery, marne aktorstwo, naprawdę mnie bawią
  • Odpowiedz
@jarek-kowalski: Bez niego było jeszcze więcej. On tylko trzęsącą się ręką trzymał kamerę. Jedyna jego zasługa, to chyba taka, że rzeczywiście wlał na Szkolną białoruska wódę i browary. Taki menel, to nawet Kononowicza rozpije.
  • Odpowiedz
@Rychu_Bychu: ostatnio zanim dorwał go ból wątroby od alko nazywany przez niego bólem żeber (skurcz co minuta xD) mówił że już u się nie chce na elewacjach robić przerobił (doliczył się tylu xD) 20 lat na buowie i teraz chce trochę dechnac od tego. Ahr tfu na menela
  • Odpowiedz
@Rychu_Bychu:
Nic nie wlal, przynosil browary dla siebie i szybko je sam wypijal, a kiedy widzowie zaczeli przysylac alko w paczkach- sepil od pasozytow (plus fajki od majora). Pamietasz jak po wielkich bolach dal Kononowi 100zl przed swietami? Gdy tylko dowiedzial sie ze bedzie za nie kupiona VADKA, byl na Szkolnej z samego rana, zeby konsumpcja go czasem nie ominela.
Ruska gorzale dostarcza Niemiecki, od Jareczka Zasranego pasozyty dostaly tylko
  • Odpowiedz
mogl byc na Szkolnej codziennie

@Docent_nauk: Nie, no miał pauzy w kamerowaniu. Tłumaczył się brakiem czasu. Ma 5 minut drogi z laczka, a przecież to biznesmen, więc czas ceni. Z czasem już nawet nie wrzucał czołówki, tak się rozbestwił :)
  • Odpowiedz