Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +53
Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
źródło: 1000041005
Pobierz
luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu

Takie query działa (ale wywala blad ze nie moze zaladowac danych bo fetchtype.Lazy)
Natomiast przy tym wywala blad ze nie moze sparsowac query:
Jakie bedzie poprawne query? Chce wydostac Post.body z tabeli body danego usera (probowalem obiektem user i user_id filtrowac)
@Bruno_: pobrać w tej samej sesji
Komentarz usunięty przez autora
Mam dwie encje: User i Post. W encji Post mam relacje ManyToOne i joincolumn z userem w postaci jego id (kolumna user_id). FetchType.Lazy (czemu? patrz drugi komentarz od gory), czyli jak wczytuje z bazy danych usera i chce odwolac sie do jego postow to wywala blad bo polaczenie z baza danych jakby jest
Jeśli wykonujesz operacje na leniwie ładowanych zależnościach to hibernate je podciągnie w locie. Powinno pomóc chyba, że wychodzisz z transakcji i tam próbujesz pobrać tego usera.
https://github.com/Karolcz125/spring-forum/tree/dev