Wpis z mikrobloga

@cielo: chyba nie ma takich problemów z beretem jak Dawid. Rosja to okej kierunek dla niego. Rybus się bardzo rozwinął tam, choć Lyon go trochę zweryfikował.
  • Odpowiedz
@appylan: Fallus się znam, ale osobiście gdybym był 19-letnim młodym talentem, to cóż, kierunek rosyjski byłby ostatnim jaki zamierzałbym obrać podczas rozwoju kariery xD
  • Odpowiedz
po prostu takie rzeczy do mnie dotarły z dość wiarygodnych źródeł

@HalfManHalfAmazing: rozmowa Stanowskiego z jakimś typem na twitterze - dość wiarygodne źródła xD 2 lata bez grupy LE to strata ~60-70 mln zł dla budżetu więc kłopot na pewno. Co do tych pożyczek to akurat obecny zarząd zmniejsza wynagrodzenia. Zestawienia dotyczyły poprzedniej ekipy
  • Odpowiedz
@HalfManHalfAmazing: Ale przecież niczego nie odkrył, od dawna budżet Legii jest ustalany z grupą LE, więc jej brak przez 2 sezony jest równoznaczny z minusowym bilansem. Ale teksty z bankructwem czy "przetrwaniem do grudnia dzięki grupie LE" się fajnie klikają i tyle. Oczywiście Legia kłopotów nie uniknie, sprzedaż piłkarzy będzie konieczna, ale mokry sen wielu kibiców o upadku Legii się nie spełni :P
  • Odpowiedz
@CeZ_: Ja tylko pisałem appylanowi, że mają tam niewesoło. Nic więcej. Bo w sumie i interesuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg. Żeby zamknąć temat, to oczywiście, że nie upadną. Jeżeli jednak odpadną z Dream Teamem z Luksemburga, to będzie nie tylko rekordowy e----------l ostatniego półwiecza, ale i katastrofa dla finansów klubowych.
  • Odpowiedz
@naavalu czemu? Kasa dobra, liga dość mocna. Z sąsiedniego Szachata sporo talentów wyplynelo :) Zaczynam się bać ze właśnie w Fifie popelnilem błąd idąc z Lecha do Zenitu xD
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_: Generalnie, jak już pisałem, mam to w dupie, ale obliczenia Stanowskiego i Żuka wyglądają legitnie, mają margines błędu - wszystko wygląda na to, że mają rację.

Btw. odpadanie latem z pucharów, stawianie na akademie, chorwaccy trenerzy, a teraz Portugalczycy na ratunek. Wiadomo już kiedy Mioduski postawi lokomotywę pod stadionem?
  • Odpowiedz