Aktywne Wpisy

frezja_w_doniczce +156
źródło: FB_IMG_1758948460596
Pobierz
stanley___ +41
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz

@yggdrasil: Mega Seniorzy to raczej przedzial 20-30k na B2B, a ile oferujecie?
Po drugie, większość CV (przynajmniej tam, gdzie ja pracowałem) - nawet tych gdzie nie jest spełniona większość wymagań - jest konsultowana z team leaderem zespołu docelowego
@RudyNinja: Fajne tutki od tego? Wymaga znajomości frontendu?
Rekrutowałem do dużej firmy gdzie podstawowym wymaganiem był rok doświadczenia, praktycznie wszystkie inne punkty były opcjonalne, jeżeli rekruterzy techniczni uznali że dana osoba się nadaje, więc nigdy nie widziałem żadnych dowodów na zjawisko które opisujesz
Fajny tutorial ma Piotr Gankiewicz, pokazuje wiele ciekawych rzeczy, które pojawiają się w prawdziwych projektach. Średnio się za to nadaje wg mnie do nauki robienia najprostszych CRUDów.
Jest świetna, aktualna dokumentacja MS https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/index?view=aspnetcore-2.1.
Rzeczy ogólne jak DDD to głównie
@RudyNinja: Oglądam właśnie ( ͡º ͜ʖ͡º) Porusza wiele kwestii z C# przede wszystkim. Ale zastanawiałem się czy jest coś jeszcze.