@jedzbudynie: Bo to się podaje więcej, żeby kandydat mógł ocenić czy zna cokolwiek albo coś w pobliżu. A zwłaszcza jak masz korpo i 20 zespołów, to jak napiszesz że znasz x to przychodzą ludzie z zespołu Xowego, znasz Y to przychodzą Cię pytać z Ykowego. Nie jest to takie trudne do wykminienia.
@buntuubuntu: @yggdrasil: Po prostu seniorów z prawdziwego zdarzenia (czyli ktoś kto nie jest juniorem z rokiem doświadczenia x 6) jest niewielu na naszym rynku i albo nie chcą zmieniać pracy albo klepią dla zachodniego klienta.
@yggdrasil: załóżmy ze dostaje 10 na rękę. I zakres obowiązków kest taki sam w nowej pracy. Z starej jestem zadowolony, projekt lubię itp oraz jest spoko team. To z 3-5k musiał bym dostać zeby przejść. Gdy mi sie grunt sypie pod nogami i musze zmienić (bo projekt słaby, stagnacja itp) to 10k to buło by absolutne minimum a jak najlepiej to 500-1000 spróbować wynegocjować wiecej skoro juz zmieniam.
@Sensu_Stricto: z tym stackiem to tak trafiłeś jak łysy grzywą o kant kuli. Później pół internetu się śmieje jak taki ktoś jak ty pisze ogłoszenie na pracuj.pl z tytułem stanowiska "Starszy Programista Pełnego Stosu" albo "Programista Pełnoekranowy"
Później pół internetu się śmieje jak taki ktoś jak ty pisze ogłoszenie na pracuj.pl z tytułem stanowiska "Starszy Programista Pełnego Stosu" albo "Programista Pełnoekranowy"
@aseeon_: Gdzie w tym wpisie widzisz ogłoszenie o pracę? W tytule na pracuj.pl pisz sobie nawet w esperanto – nie będę dzwonić z pretensjami.
@Sensu_Stricto: Że też ci się chce takie głupoty p-------ć, OP rozmawia o ogłoszeniach o prace właśnie, a ty dalej będzie udawał, ze to inny temat niż ogłoszenia o prace. No zajebista logika xD
@jedzbudynie: NA ROZMOWĘ – tak bardzo dłuższe...
źródło: comment_I3EKp5HpzXhpuUq87Dt9d8T9AR2gg5hV.jpg
Pobierz@aseeon_: Gdzie w tym wpisie widzisz ogłoszenie o pracę? W tytule na pracuj.pl pisz sobie nawet w esperanto – nie będę dzwonić z pretensjami.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Stos_(informatyka)
Że tak zacytuję ciebie samego
@Sensu_Stricto: Czyli dalej kontynuujesz dyskusję bez czytania ze zrozumieniem i elementarnej logiki, smuteczek :'(
W firmach, w których pracowałem, to zespoły określały zestaw wymagań, które będą wpisane do ogłoszenia, a nie HR