Aktywne Wpisy

Krupier +432
Jestem na prawdziwej polskiej wsi (latarnie gasną po 23) i właśnie przyjechał sklep. Jest w pytę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pozdrowienia dla tagu #ogrodnictwo
#polska #czujedobrzeczlowiek #wies
Pozdrowienia dla tagu #ogrodnictwo
#polska #czujedobrzeczlowiek #wies
źródło: 1000009268
Pobierz
eugeniusz_geniusz +110

"Zieloni (na umyśle), wojujące (te głupiejsze) feministki, co nie zaznały uczucia milości i nie wiedzą co to jest posiadać dziecko, nie znają szczęscia rodzinnej wspólnoty (i dlatego właśnie), różne gendryki szmendryki; homoterroryści i inne śmieciowe grupki, niestety wywierają zbyt duży wpływ na to, co nazwać można bytem społecznym. Terroryzują wszystkich, choć stanowią liczebnie garstkę.
Zastanawiające, że wszystkie te grupki łączy ślepy antysemityzm, a w
@Unifokalizacja: Zły link chyba dałeś ja tam żadnej dyskusji nie widzę tylko antysemitę Michalkiewicza.
@Unifokalizacja: Konserwatywny Żyd jest konserwatystą, a Żyd liberalny( zapewne nie wierzący) jest liberałem ͡° ͜ʖ ͡°)
no niesamowite - Żydzi mają różne poglądy! :)
przecież to normalne, że masz Żydów liberałów i konserwatywnych, lewicowych i prawicowych, bardziej religijnych i mniej. jak wszędzie.
Mocno konserwatywni muzułmanie też raczej nie poopierają neuropy: bliżej im pewnie do konserw bo jedni i drudzy w zasadzie mówią podobnym językiem: szacunek dla religii, konserwatyzmu, tradycji, wrogość wobec liberalizmu LGBT, gender, homoseksualizmu i "zgniłego zachodu"..
W neuropie masz ludzi którzy są np.
P.S.
oczywiście miało być:
a w środowisku wykopowych "konserw" nie znajdziesz wielu osób popierających wolność obyczajową, chociaż wolnorynkowców tez tam znajdziesz.
Komentarz usunięty przez moderatora