Wpis z mikrobloga

@CALE_TE_TalkShow: no, już myślałem że ci Łukaszu rura zmiękła i zakończyłeś działalność, no i dobra ale:

1. nie rób już ataków na Kononopedię, admini mają tylko pracę z kasowaniem tych twoich głupich edycji.

2. daj spokój z tą akcją "major i dziwki z roksy on-line", nie dręcz tego biednego, upośledzonego człowieka.
  • Odpowiedz
Łukaszu. Możesz jeszcze odejść i zniknąć w odmętach zapomnienia. Po miesiącu wszyscy o tobie zapomną i nikogo nie będzie obchodziło, co robiłeś i kim jesteś. Będziesz miał szansę na zrobienie czegoś nowego w życiu.

Robiąc takie comebacki tylko sprawiasz, że ludzie na dłużej ciebie zapamiętają, a ty sobie tylko bardziej r-----------z życie.

PS. Widzę, że dalej nie umiesz porządnie masterować ścieżek dźwiękowych - a ja ci już dwa razy uwagę zwracałem. Nikt
  • Odpowiedz
Przyszedł, z niczego się nie wytłumaczył, stwierdził że jesteście jak chorągiewki, a wy że nic się nie stało i się cieszycie że manipulant wrócił .Gratulacje WY.
  • Odpowiedz
@TimmiTimmi: A co się stało? Przecież to kompletnie nieistotny wątek w US17? xD Już wczesniej pojawiały się co bardziej znane postacie spoza US (jakies rututusy i magle) i g---o z tego wynikło. A afera Jaok vs CT nie ma totalnie zadnego wpływu na naszych pupili. Right?
  • Odpowiedz