Aktywne Wpisy
RedBulik +175
przemo123mo +106
Nie wiem czy ktoś z was zerknął na maila #youtube #youtubepremium ale nie dość że zaczęli blokować to jeszcze podnoszą cenę o 10 zł miesięcznie ( ͡º ͜ʖ͡º) ciągną kasę jak mogą
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy to wstyd mieszkac w wiezowcu lub wielkiej plycie?
Kupilem mieszkanie w wielkiej plycie z uwagi na to ze nie stac mnie bylo na mieszkanie od dewelopera ktore jest praktycznie 2x drozsze. W srodku wyremontowane i zrobienie na wysoki standard. Jedynie mam obiekcje co do tego, ze to wielka plyta. Moi znajomi smieja sie ze mnie, ze bede mieszkal w wielkiej plycie, bo raz ze to jest domena patologii, dwa ze brzydko wyglada, a trzy mowia mi ze to sie niedlugo zawali i wyrzucilem pieniadze w bloto. Czy mieszkanie w takim bloku to wiocha i siara?
#budownictwo #mieszkanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez autora
Mieszkam na osiedlu z wielkiej płyty i nie ma żadnej patologii. Zdecydowanie wolę mieć mieszkanie w takim bloku niż w starej przedwojennej kamienicy w której jest pleśń oraz grzyb, a w bramach siedzą zaszczani menele. Kupować od dewelopera również nie widzę sensu, w szczególności że w mojej miejscowości nie posiadają wcale lepszej lokalizacji, a wykończenie jest dalekie od moich walorów estetycznych.
Czy czuję się gorszy od innych
Komentarz usunięty przez autora
Moim zdaniem to po prostu mało komfortowe i chyba bym nie umiała tak mieszkać.
Ewentualnie jakby to było w małym kameralnym cichym i bardzo zielonym mieście to może.
Ale to nie powód do wyśmiewania. Więc nie powiedziałabym siara tylko po prostu słaba opcja do mieszkania i tyle.