Aktywne Wpisy
Hej Mirki i Mirabelki,
Piszę, bo mamy ogromny problem i liczymy na Wasz #wykopefekt. Moja żona zamówiła telefon i zegarek o łącznej wartości 3500 zł na raty w sklepie Euro RTV AGD. Przesyłkę miała dostarczyć firma DPD, ale niestety paczka nigdy nie dotarła.
W systemie DPD status paczki jest oznaczony jako „doręczona”, mimo że kuriera w ogóle nie było w miejscu doręczenia, co mamy potwierdzone przez monitoring z dnia 05.12.2024. Paczka
Piszę, bo mamy ogromny problem i liczymy na Wasz #wykopefekt. Moja żona zamówiła telefon i zegarek o łącznej wartości 3500 zł na raty w sklepie Euro RTV AGD. Przesyłkę miała dostarczyć firma DPD, ale niestety paczka nigdy nie dotarła.
W systemie DPD status paczki jest oznaczony jako „doręczona”, mimo że kuriera w ogóle nie było w miejscu doręczenia, co mamy potwierdzone przez monitoring z dnia 05.12.2024. Paczka

źródło: DPD KRADNIE I OSZUKUJE
Pobierz
Goronco +156
Cały weekend różowa miała passive-aggresive podejście do życia, a oliwą do ognia były okoliczności, w których różni znajomi akurat jadą w najbliższym czasie na wakacje. Siedziala i analizowała sobie gdzie każdy jedzie, skąd ma pieniądze i ile to będzie ich kosztować xD
Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Albo
Potem oglądała na instagramie miejsca do których tamci jadą i komentowała w stylu:
Ale Paula będzie miała fajnie, że tam jedzie. Pewnie zrobi spoko zdjęcia :) ja oczywiście nie :)
Albo

źródło: temp_file7323669544798883648
Pobierz
Poprawność polityczna na facebooku w formie, ban na 3 dni za komentarz "Jak nie pasuje to wypad",
.......¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_3L3I9cj5E67FGEu6jFHlFSNpLW62qEQn.jpg
Pobierz@Azur88: to jest najgorszy możliwy komentarz, jaki można napisać
Trzeba zrobić #usunkonto
@EmbraceTheEndlessVoid: W szczególności o "Uchodźcach"
Twój kraj nie należy do ciebie, nie masz prawa o nim stanowić w żadnym, nawet najmniejszym stopniu za wyjątkiem jednego głosu w wyborach. Bawi mnie pisanie "Wypad" przez pojedynczych ludzi. To tak jak próbować wyprosić kogoś z restauracji, samemu będąc klientem... jak rozmawiałem obiektywnie, że w polsce jest źle to też usłyszałem od razu że mam spadać za
źródło: comment_dQxjfibggqKBscJeyois3hYjfdhaCzYA.jpg
Pobierz