Wpis z mikrobloga

Czołem kompanii spod #ubierajsiezwykopem

Nie macie czasami tak, że patrzycie na pewne modne obecnie rozwiązanie i zastanawiacie się: kto to, kurła, zaprojektował, przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie tego nosił?!

W najnowszym materiale tekstowo-filmowym przyglądam się pięciu „modnym” rozwiązaniom, które przegrywają konfrontację z zasadami logiki.

Ze względu na jego kontrowersyjno-edukacyjny charakter wrzuciłem go do wykopaliska:

https://www.wykop.pl/link/4454467/5-modnych-rzeczy-ktore-nie-maja-sensu/

Pozwolę sobie w tym miejscu dopełnić tradycji i zawołać tagową starszyznę:
@Mroczny_Pyton @Xune @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @Petters @alpag @Espo @thewickerman88 @TadeuszSynZygmunta@Wiedzmin @MaciejLU @Sarpens @robodeka88 @Destr0 @ReaSSe @daj_pan_spokoj @Rain_ @Kapitalis @mahakaM @Dutch @Nadrill@AllOver @PiersiowkaPelnaZiol @dGustator @hidd3n13 @kAdi @Kierownikdzialuzycie000 @Mit_o_chondriach @MrTofu @CygaroZWasem@sidhellfire @betonkomorkowy @lent @Teopold_Lyrmand @Myszoskocznia @PurpleHaze @Bulbaszka @SmallCaracan @MaxiimumR@lucyana1964 @Mr--A-Veed

jak również wszystkich tych, którzy uznają ten materiał za wartościowy do wsparcia dzieła zaprezentowania go użytkownikom na stronie głównej. Dobre wzorce warto promować, a te mniej dobre „wyjaśniać”. Co do punktu czwartego miałem nawet problem, żeby znaleźć odpowiednie poglądowe zdjęcia. Kiedyś to bym pewnie nawet specjalnie szukać nie musiał, a dzisiaj to nie to co kiedyś, kurła. Jednak promowanie dobrych wzorców przynosi efekty, w czym i Wy macie swój udział :)

Z góry dziękuję za wszelkie wykopy, komentarze i inne formy wsparcia! Mógłbym Wam znowu powiedzieć jak bardzo jestem za nie wdzięczny, ale przecież sami dobrze wiecie jak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poniżej załączam wersję filmową, w wykopalisku znajdziecie tekst.

Pozdrawiam serdecznie,
Wasz Uszaty

#ubierajsiezuszatym #menswear #klasycznaelegancja #modameska #poradnik
UszatyBloger - Czołem kompanii spod #ubierajsiezwykopem

Nie macie czasami tak, że ...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach