Aktywne Wpisy

Melkovva_ +6
Od dziś oficjalnie wolna możecie słać oferty matrymonialne

Atreyu +4
Czy znacie ludzi wierzących w Teorię Płaskiej Ziemi? (ew. chemtrails, chipy w szczepionkach, naziści na księżycu)
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka

@BenzoesanSodu: zapraszam do Belgii, masa ludzi po 80 roku życia, spora część z nich to ludzie, którzy prawo jazdy dostali razem z kupnem auta XD
hmmm... dość restrykcyjne, to tak jakbyś po przeglądzie technicznym nie zaliczonym musiał złomować auto. Oczywiście tacy ludzie są chorowici i nie ogarniają ale łatwo wyobrazić sobie sytuację że ktoś akurat dostał choroby albo miał wyznaczony zabieg w szpitalu i ni jest w stanie przejść tych badań w wyznaczonym terminie i przez to traci prawo jazy mimo że za
@BenzoesanSodu
Powyżej 50! I tym niebezpiecznym gówniarzom, którzy są jeszcze przed pięćdziesiątką! Gwarantowana poprawa bezpieczeństwa na drogach!