Aktywne Wpisy
jakuba94 +95
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
PanNieznanypl +36
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
ok. 10 tys. zabitych żołnierzy,
ok. 150–200 tys. zabitych cywilów,
ok. 6 tys. zaginionych żołnierzy,
ok. 20 tys. rannych żołnierzy,
ok. 15 tys. wziętych do niewoli żołnierzy,
ok. 600–650 tys. cywilów wypędzonych z Warszawy i okolic (z czego ok. 150 tys. wywiezionych na roboty przymusowe lub do obozów koncentracyjnych). DZIEKUJEMY
#powstaniewarszawskie #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@thestabilizator: https://muzeum1939.pl/dlaczego-armia-czerwona-nie-pomogla-powstancom-warszawskim/audio/876.html
Tyle w temacie możesz teraz bezpiecznie usunąć konto.
@thestabilizator: Zarzucasz że moje komentarze są płacone przez Rosjan.
Otóż mylisz się. Polacy wiedzieli że Armia Czerwona czekała pod Warszawą. Wywołała niepotrzebny ruch który skutkował zniszczeniem miasta i wygenerowaniu powyższych statystyk.
Można tylko przypuszczać że Niemcy sami uciekliby gdyby nie powstanie.