Aktywne Wpisy

Kodzirasek +50
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
źródło: IMG_3732
Pobierz
MarianJanusz +121
jaka szkoda, że ten portal był zarządzany przez debili i zaliczył tak spektakularny upadek
wyobraźcie sobie jakie to by teraz było nieprzebrane źródło #grazynacore dla reszty internetu
wyobraźcie sobie jakie to by teraz było nieprzebrane źródło #grazynacore dla reszty internetu
źródło: naszaklasa-glowne
Pobierz

#bekazkatoli #gimboateizm #ateizm #katolicyzm #chrzescijanstwo #biblia
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym Biblii (szczególnie ST) nie można zawsze brać dosłownie, gdyż pełna jest metafor i
Do tego można dodać jeszcze np. Historia o Sodomie i Gomorze
"Szanuj bliźniego swego jak siebie samego"
@alsakian: no się potocznie mówi, że niby wszyscy pochodzą od Adama i Ewy, ale któż to wie. Może ta reszta byli albo nie byli homo sapiens, może to jacyś neandertalczycy... Nie wiem
Rzeczy które kościołowi pasują i mają sens jest tekstem dosłownym.
To co katolicy uznają za przedawnione, lub nie mające sensu (czyli 95% tej ich książki magów) jest metafora.
Czy to jasne?
Niech pokolenie trwa 25 lat, a rodzice po spłodzeniu 4 dzieci umierają. Populacja się podwaja co pokolenie. Ile trzeba pokoleń, żeby powstało 7 miliardów ludzi?
f(x) = 2^x
7 000 000 = 2^x
x = w przybliżeniu 33 pokolenia
33 x 25 lat = 825 lat
Czyli wystarczy
U ateuszy z rozumowaniem gorzej niż w lesie, co ja mówię jak w chlewie obsranym gufnem xD