Aktywne Wpisy

iniacz +1821
źródło: 1000038041
Pobierz
MonazoPL +129
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
źródło: citi dyson v8 monazo
Pobierz

https://aliexpress.com/item/WDAIREN-100-sztuk-partia-o-ysko-Kulkowe-Sta-e-Obrotowe-Pier-cienie-W-dkowanie-Z-cze/32836063666.html
doszło w 18 dni. Zamiast 100 sztuk, było 105 sztuk (nie pomyliłem się w liczeniu).
Nie testowałem na obciążeniu, ale ciągnąc ręką, wydają się wytrzymałe, choć są malutkie (wg mnie to plus, bo właśnie zależało mi na jak najmniejszych, wybrałem rozmiar 13mm).
źródło: comment_ktuqXHGviRifdAKO8Wf2KIxXLOz1x5nl.jpg
PobierzW stacjonarnym sklepie wędkarskim kupuję 10 sztuk za 14 zł. Są to dobre krętliki, mają dużą wytzymałość liniową, ale dość łatwo się wyginają i szukam czegoś bardziej wytrzymałego.
Komentarz usunięty przez autora
@Hamza: Źle mnie zrozumiałeś. Teraz testowałeś wytrzymałość liniową, a mi chodziło o boczną.
Ciężko Ci będzie przetestować to w odpowiedni sposób, bo trudno krętlik utzymać we właściwej pozycji.
W skrócie co mam na myśli: kładziesz krętlik na krawędzi stołu. To czarne ustrojstwo na krętliku powinno być poza obrysem stołu, tak żeby pod nim nie było blatu, a druga część krętlika powinna być na stole.
W ogóle dziwi mnie, że aż takie zaczepy są przy koszyczku ( ͡° ͜ʖ ͡°), w przyszłości będę miał to na uwadze
Od siebie tylko dodam że używam tych złączek przy łowieniu na spławik i klasyczny feeder i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem.