Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +39
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #samotnosc #p0lka #takaprawda
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
źródło: 1000003425
Pobierz
gustawny +16
Właśnie gospodarz napisał mi, że apartament nie będzie jednak dostępny (termin: sierpień).
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb

Ponawiam pytanie tylko nie chodzi mi o polskie stacje tylko jakie stacje w różnych krajach mają prawa do transmisji. Wiem że dla ligi mistrzów UEFA robiła takie zestawienie lata wstecz ale nie mogę obecnie znaleźć na ich stronie. Może hiszpańska coś takiego ma?
Premier League
Liga Mistrzów
@ciekawosc7: w sumie LM też mają więc jest to dobra opcja