Wpis z mikrobloga

hurr durr antykoncepcja i świadomość seksualna...

@krnabrny_brodacz: xDDD

No świetne metody na rozwiązanie ciąży. Jak rozumiem tą świadomością seksualną ma swoimi psionicznymi siłami przestać być w ciąży?
  • Odpowiedz
@FHA96: sprytne, kiedyś moja dziewczyna nie chciała odejść ode mnie, a mogłem ją po prostu zwinąć w ręcznik i schować pod wannę, dobry tip
  • Odpowiedz
no i zaraz się posypią komentarze hur dur jaka głupia, a w takich chwilach się nie myśli logicznie, ciekawe gdzie wy byście schowali
  • Odpowiedz
@fnord23: w pralce oczywiście.
@noniechtakzostanie: @Naxster: może jakby wiedziała co i jak, to by miała gumki, albo brała pigułki, albo cokolwiek innego z dużego arsenału dostępnej antykoncepcji?
No, ale po hui młodzież edukować? Mamy do wyboru: albo brak edukacji, niewiedzę i takie przypadki, albo aborcję jako metodę antykoncepcji.
Super wybór bulwo.
  • Odpowiedz
@Fafnucek: Wut? Ja napisałem tylko, że nie zawsze antykoncepcja może się sprawdzić. I akurat mogło się zdarzyć, że laska wpadła. Dziecka nie chce, więc pozbędzie się go i tak. I tutaj wchodzi właśnie możliwość aborcji, która moim zdaniem jest bardziej humanitarna niż no...? Uduszenie/utopienie/zagłodzenie noworodka. Nie zmusisz nikogo do wychowania nawet jego własnego dziecka. Takie są realia. A nawet gdybyś mógł na kimś to wymusić, to wykazałbyś się okrucieństwem wobec dziecka,
  • Odpowiedz
I akurat mogło się zdarzyć, że laska wpadła. Dziecka nie chce, więc pozbędzie się go i tak. I tutaj wchodzi właśnie możliwość aborcji, która moim zdaniem jest bardziej humanitarna niż no...? Uduszenie/utopienie/zagłodzenie noworodka. Nie zmusisz nikogo do wychowania nawet jego własnego dziecka. Takie są realia.

@noniechtakzostanie: jakie realia, albo kalendarzyk albo aborcja ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Co ty wykopu nie czytasz? Gdzie tu z tym rigczem i
  • Odpowiedz