Aktywne Wpisy

bolsonn +488
Czaicie? Przyleciała do Polski żeby chodzić po górach z jakimś kolejnym Chadem xddd #lewandowska #lewandowski #p0lka
źródło: temp_file3499780090743698972
Pobierz
LillXte +245
Otwieram nitkę z najabardziej wkurzającym rzeczami z dzieciństwa, ja zaczynam( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ja tego #!$%@? nie znosiłem to wy nawet nie
#glupiewykopowezabawy #dziecinstwo #heheszki
Jak ja tego #!$%@? nie znosiłem to wy nawet nie
#glupiewykopowezabawy #dziecinstwo #heheszki
źródło: image_picker_7E68C8DD-5EFC-4DA7-A20A-2282731C1B67-14052-000021E955131F4A
Pobierz

#polska
źródło: comment_plCk15Z3egF94pwqbaH1bnQAHaR90zeC.jpg
PobierzHurr durr aborcja to zabijanie dzieci durr...
@krnabrny_brodacz: xDDD
No świetne metody na rozwiązanie ciąży. Jak rozumiem tą świadomością seksualną ma swoimi psionicznymi siłami przestać być w ciąży?
@noniechtakzostanie: @Naxster: może jakby wiedziała co i jak, to by miała gumki, albo brała pigułki, albo cokolwiek innego z dużego arsenału dostępnej antykoncepcji?
No, ale po hui młodzież edukować? Mamy do wyboru: albo brak edukacji, niewiedzę i takie przypadki, albo aborcję jako metodę antykoncepcji.
Super wybór bulwo.
@noniechtakzostanie Ale skuteczność antykoncepcji jest na tyle wysoka, że ryzyko niechcianej ciąży jest naprawdę niskie. Jeśli wieżyć producentom środków to nawet 90% skuteczności ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Fafnucek: xDDDDD
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dychotomia_my%C5%9Blenia
tl;dr nie mamy
@krnabrny_brodacz: ano, do ograniczania ryzyka dobre. Na powstały problem kompletnie bezużyteczne
@noniechtakzostanie: jakie realia, albo kalendarzyk albo aborcja ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Co ty wykopu nie czytasz? Gdzie tu z tym rigczem i