Aktywne Wpisy

anoysath +130

forfiterex +74
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Komentarz usunięty przez autora
I ty, amebo, masz czelność wytykać komukolwiek "szkalowanie kobiet"? Ręce mi opadły.
Co niby mam robić jak i tak do dziewczyny nie wrócę, a żarcie jem w hotelu. Przez te kilka dni wyrobię sobie dni wolne, lub dostanę kasę za to.
Btw - pomiedzy dniami pracujacymi potrafilem znalezc czas na grille czy wycieczke do miasta 100km dalej na blanta i piwko. No ale jak nie mam 50 lat ;)
Komentarz usunięty przez autora
Edit: Znaczy pracowałem do niedawna, bo aktualnie robię co innego ale wpadam 1-2 razy w tygodniu do starej roboty na takie jednodniowe fuchy
Przemysł ciężki, energetyka, służby - często i gęsto pracuje się po 12h, ale dzięki temu wiele osób pracuje 3 dni w tygodniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)