Aktywne Wpisy
MarekKucharz +96
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +143
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

https://www.banggood.com/pointsmall.html
#banggood #gearbest #aliexpress #cebuladeals
źródło: comment_Q3aIovymnLW4gbjvVfzfLpmKIPMEHI1S.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
btw czemu to takie tanie?
@kooornik: @Lapidarny: obstawiam, że macie apkę w telefonie. Wyje*cie albo wyłączcie ją i róbcie przez przeglądarkę.
Komentarz usunięty przez autora
kupiłem trzy różne, na więcej brakło punktów. Jeśli bg się nie wykręci błędnymi cenami to promo pierwsza klasa.
10 pkt a nie 10 tys. ( ͡° ͜ʖ ͡°)