@soxn jak to przewalutowane z GBP to słabo, że tak powiem ( ͡º͜ʖ͡º) Tak z ciekawości to siedzisz na miejscu czy w UK? Jaka technologia i ile masz lat doświadczenia?
@pawelk89: Czy ja wiem czy aż tak słabo? Ja napisałem że przekroczyłem granicę 15k a nie że tyle zarabiam :)
Na miejscu w polsce. Aktualnie magento 1 oraz 2. M1 może jakiś rok doświadczenia a z M2 6 miesięcy. W moim CV znajdziesz w większości technologie frontendowe
@soxn: Gratuluję :) Lubię czytać takie rzeczy, bo wtedy pokazuje to, że Mirki to nie tylko przegrywy ale również osobym, którym fajnie układa się w życiu :) Propsy :)
@soxn jak siedzisz w Polsce, to całkiem dobra stawka jak na ilosc doświadczenia, zwracam honor :). Mi się udało 15k też przekroczyć w miarę szybko (jakiś rok pracy po studiach), ale na projekcie gdzie większość czasu siedziałem w UK, a główną kasę zgarniał pośrednik. Takich układów się trzeba wystrzegać. Gratulacje :)
No to zobacz sobie ile zarabiają konstruktorzy mechanicy, wiedzę trzeba mieć ogromną a zarobki są malutkie. Żaden nawet nie przeskoczy 10k, a co dopiero mówić o 15.
#15k #programowanie
Komentarz usunięty przez autora
Na miejscu w polsce. Aktualnie magento 1 oraz 2. M1 może jakiś rok doświadczenia a z M2 6 miesięcy. W moim CV znajdziesz w większości technologie frontendowe
@r4do5: co XD
@r4do5: przecież a) on nie mówi o polsce
b) jest sporo takich firm tylko trzeba być ogarniętym, popytam brata, bo on sie bardziej w tej branży obraca
@martwy_kotek: no to zajebiście, bo nocny stróż w Norwegii zarobi ponad 10k w przeliczeniu na złotówki.