Wpis z mikrobloga

@r4do5: Nie prawda, ja w innych branżach inżynierskich zarabiam tyle, że nie narzekam. Ale mam info od programisty, który sam mowi, że jest średni w te klocki, ale zarobki dobre. Więc jasne, że tak, to nie jest jakaś wyjątkowa branża, że tylko orły pracują. Są tak samo przeciętniacy jak w każdej innej branży. Ale też się kieruję głównie w programowanie, kasa to jedno, ale spokój to drugie.
  • Odpowiedz
@r4do5: Ale tak już jest :D. Ja za dzieciaka nigdy nie interesowałem się komputerami, wolałem sztuke, architekture, piłkę pokopać, natomiast koledzy bardziej w komputery. A teraz tylko ja programuje z całej paczki :D
  • Odpowiedz
@Lechu1777: No to zobacz sobie ile zarabiają konstruktorzy mechanicy, wiedzę trzeba mieć ogromną a zarobki są malutkie. Żaden nawet nie przeskoczy 10k, a co dopiero mówić o 15.
  • Odpowiedz
@soxn nie trzeba wyjezdzac do UK Mirku zeby dostac 15k za #programowanie. Spokojnie w Warszawie tyle dostaniesz. Nawet jak Ci na UoP zalezy to w IT w bankowosci widly 22-24k brutto jak najbardziej do ogarniecia. Pisze o stawkach w #warszawa
  • Odpowiedz