Aktywne Wpisy

Wormditt +263
PHYREXIA TO FAKE i #falszywyrozowypasek korzystający ze zdjęć obcych osób.
Gniję jak umiejętnie ten przegryw, co prowadzi konto przerobił foty jakichś dziewczyn z Rosji (każda to inna osoba). Nawet nieźle ci to wyszło - pokażesz resztę zdjęć, które zretuszowałeś?
Te wszystkie opowieści #korposwiat i z HR-u pewnie tak samo prawdziwe jak te zdjęcia, pod które niektóre wykopki wysyłali swojego benka w privach XD W komentarzach widziałem nawet jakieś pogłoski o tym, że
Gniję jak umiejętnie ten przegryw, co prowadzi konto przerobił foty jakichś dziewczyn z Rosji (każda to inna osoba). Nawet nieźle ci to wyszło - pokażesz resztę zdjęć, które zretuszowałeś?
Te wszystkie opowieści #korposwiat i z HR-u pewnie tak samo prawdziwe jak te zdjęcia, pod które niektóre wykopki wysyłali swojego benka w privach XD W komentarzach widziałem nawet jakieś pogłoski o tym, że

aa-aa +31

#15k #programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Igristoje: XD ale piecze dupsko, ja tam nie jestem zawistny by komuś tak życzyć bo zarabia więcej.
https://www.wykop.pl/wpis/33738471/eh-bylem-u-fryzjera-zeby-sciac-sie-modnie-mlodziez/ przegrywie XD
Pozdrawiam
@Igristoje: poprawiłem
@soxn: pff
Komentarz usunięty przez autora
gratulacje! ja się zbliżam do 15k ale brutto ! tylko że całkowicie inna branża i więcej godzin pracujących