Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

#prawojazdy #samochody #prawo #pytanie
źródło: comment_KRgW9ZZKwHbXqJAcWR3AkFLWdnMo1CAo.jpg
PobierzMożna wyprzedzać?
W tych pytaniach temat pytania z reguły dotyczy tego, czy wolno zgodnie z oznaczeniami widocznymi na zdjęciu i pojazdami widocznymi bezpośrednio na pierwszym planie. Poza tym implicite zakłada się zachowanie pozostałych zasad ruchu drogowego. W tym wypadku brak oznaczeń zakazujących, i brak pojazdów z którymi się zderzysz jeśli będziesz ich wyprzedzał. Pojazd naprzeciwko jest na
Reasumując, masz racje, nie ma tutaj "zakazu", ale kolejny raz w-------m się na głupi ryj na tym, że po prostu w takiej sytuacji nie zdecydowałbym się na
źródło: comment_LjoKecUdroyCpm2wU4sdOQbNYRVDamky.jpg
PobierzW tym co widać na screenie, to czy bym to zrobił jest kwestią oceny sytuacji. Odpowiedź jest "raczej tak", a rozumowanie następujące:
1) Rowerzyści z