Aktywne Wpisy

Francesco123 +176
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +469
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://paski.crazystream.tv/
Co się zmieniło?
- Ustosunkowałem się do waszych sugestii co do postaci ( Dzięki @GrazynianJanuszanu i @Czcigodny_pOOtas ) więc pojawiają się 2 nowe.
- Dodałem podgląd prezenterów ( Trochę koślawy bo nie śpię już 30 godzin ale jutro poprawię ) ( Dzięki @thebestisyettocome ).
- Zmieniłem czcionkę na czcionkę jakiej używa TVP ( Dzięki @1tn00pr ).
- Naprawiłem problem z tworzeniem pustego tekstu przez wpisywanie samych spacji.
- Dodałem podstronę "Informacje Prawne" ( Pewnie w razie pozwu chu*a da ale zawsze lepsze niż nic ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
Strona teraz stoi na lepszych serwerach więc powinno być wszystko git ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Około północy postaram się wrzucić statystyki jakie udało mi się zgarnąć po przenosinach na Azure ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie #webdev #tworczoscwlasna #tvp #tvpis #paskigrozy #vuejs #vue #heheszki #wykopobrazamagika
źródło: comment_BhlBxK2Q1BoQJfFrVuUMVyWpOk68MzO5.jpg
Pobierzźródło: comment_u6XDpmjOld4ZeWjUW20FVIu7Cf1UPik8.jpg
Pobierzźródło: comment_ocyyAh0nrkSoZg9cLR0OZntyxWfLtRD1.jpg
Pobierzźródło: comment_ICF8d2wzd280PfKHCl7KRMcIkLy843ka.jpg
PobierzZałączam Dankę z wiadomością prywatną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ODD0VrzHTpCFgOOIKqWFMiumcOC8PJ2X.jpg
Pobierzźródło: comment_Wpxtbeo6IQmPYBwqVCv3yZ5XXSqIM8sW.jpg
Pobierzźródło: comment_lp5FJ7kGuu8Cj9bc4O5VvOU0zjhNYYvZ.jpg
Pobierz