Aktywne Wpisy
Bipolar- +31
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Takie dysproporcje są bez sensu. Gdybym mieszkał w USA i zarabiał w stosunku 1:1 a to możliwe na moim stanowisku to jeździłbym dzisiaj zupełnie czym innym.
#samochody #motoryzacja #boldupy
dalej, jeden tydzien miesiac przycisniesz pas i kupisz se auto
@Czarzy: wynajmowanie g---o pokoju w domku z 3 polakami i 2 innymi słowakami, mrożone jedzenie z tesco to nie jest godne życie. To jest fajne jak masz 20 lat itd, możesz sobie nakupować elektroniki, ciuchy, bajery itd. Na dłuższą metę, trzeba mieć mentalność robaka aby się na coś takiego godzić.
@andriankowalski11: xDDDDDDDDDDDDDDD
@andriankowalski11: no tak bo jak ktos nie chce mieszkac w wielkiej plycie i jezdzic oplem astra to juz jest burzujem i polactwem :D ehh
przypominam definicje apartamentu:
Nawet ludzie w sklepach mają jakieś tam awanse i lojalnościówki, tylko w Polsce jak w lesie
@Czarzy: dokładnie, tylko to problem z tobą, a nie ze światem czy z Polską. W przypadku takiej osoby wszędzie będzie podobnie.
ps. nie mówimy tu o mnie, nie jestem pępkiem świata i potrafię zauważyć problem mimo że mnie nie dotyczy.
Siła nabywcza złotówki + zarobki w Polsce = ponury żart