Wpis z mikrobloga

@Bipolar-: turbo mnie zastanawia czemu ludzie wychodzą. Nie mówię że źle robicie ale kurde hype jest niecały tydzień. Nawet jak ta hossa będzie inna i krótsza to wychodzić teraz to tak jakby opuszczać domówkę o 21
  • Odpowiedz
@thepjoter: a kiedy wg Ciebie wyjść? ja na razie trzymam bo ileś lat trzymnałem na stracie teraz odrobione ale zastanawiam się kiedy wyjśc ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 2
@thepjoter imo to zależy od celi oraz oczekiwań. Jeśli ktoś włożył 2 mln PLN, był to jego cały kapitał inwestycyjny, liczył na 30% to realizacja zysków nie jest zła.
  • Odpowiedz
@miki4ever: mejbi. Ale jak za miesiąc Eth, solana, doge i jeszcze kilka innych zrobi ath to ma sens. Teraz jest jeszcze zapas. Jak w 5 dni rynek wzrósł o 30% kapitalizacji to za miesiąc może być tak wysoko że sam wyjdę. No ale kurde nie teraz
  • Odpowiedz
@thepjoter jeśli jest zadowolony z zysku to jak najbardziej podjął dobrą decyzję, lepiej tak niż trzymać za długo, bitkoń może zrobi jeszcze 2x w tym cyklu a może zesra się przed osiągnięciem 100k co jest wysoce prawdopodobne, od groma ludzi czeka na tą cenę żeby się wyprzedać więc zanim to nastąpi będzie spora korekta
  • Odpowiedz