Wpis z mikrobloga

• 868
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 24
@rysio_lubicz bo? To żadna moja grupa. Firma zatrudnia 2k ludzi, nie współpracujemy ze sobą w żaden sposób, tyle że pracujemy dla tego samego pracodawcy, normalnie gdyby nie to że do tego dexylismy to widywalibysmy się z raz na tydzień
  • Odpowiedz
  • 3
@RBNG kolego ktoś Cię chyba obdarował i stąd takie zachowanie, baby gadają dużo i bez sensu więc jest jakaś koleżanka co nie pała do Ciebie sympatią i stąd takie zachowanie
  • Odpowiedz
@RBNG: Nie wiem czy chodziło o konto na wykopie, ale prawdopodobnie czegoś się o tobie dowiedziała. Gadała z twoją byłą albo z kolegami albo ktoś w pracy jej powiedział, że jak zaliczysz to przestajesz dzwonić, albo coś w tym rodzaju.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@janeeyrie raczej nie, tam mnie nikt nie zna ani szczegółów o moim prywatnym życiu, pracuje tam od pół roku, zupełnie nowy w nowym mieście
  • Odpowiedz
  • 14
@RBNG Kiedyś czytałem o jakiś zaburzeniach. Jest takie coś, że kobiety kokietuja, rozbudzaja nadzieje mężczyzny na relacje a potem z dnia na dzień to kończą I się dystansuja. - coś na zasadzie, że chcą skrzywdzić, upokorzyc. Często jest to zemsta na męskim gatunku za doznań krzywdy w przeszłości.
  • Odpowiedz
raczej nie, tam mnie nikt nie zna ani szczegółów o moim prywatnym życiu, pracuje tam od pół roku, zupełnie nowy w nowym mieście

@RBNG: Też tak myślałem dopóki sie nie dowiedziałem że jestem ulubionym tematem grupki lasek których nawet nie znam xD
  • Odpowiedz
@RBNG: Moj kumpel 2 dni temu mial to samo. Mamy wspolnych znajomych i dowiedzialem sie jeszcze, ze laska była wniebowzieta, bo zawsze samotna itd. Nie przyszla na randke, bo okazalo sie, ze jej samotnosc ma na imie Adrian i dowiedzial sie o jej probie zdrady
  • Odpowiedz