Tak, to się dzieję naprawdę!!! Od przyszłego sezonu będę reprezentować barwy Juventus Women. Nawet nie potrafię opisać swojego szczęścia słowami, ale ten moment utwierdza mnie w przekonaniu, że marzenia naprawdę się spełniają. Czasami nawet szybciej niż sobie to zaplanujemy. ☺️
Moja motywacja nieustannie rośnie! Jestem gotowa walczyć o najwyższe cele z moją nową drużyną. Mam nadzieję, że Wy również jesteście gotowi na rok pełen wrażeń? Forzaaaaaaa Juve! ⚪️⚫️
@Rymcymcymw: z tą ekstraklasa to był taki żart xD ale jak porównujesz żeńska ligę mistrzów do ekstraklasy to jednak świadczy to o poziomie ( ͡°͜ʖ͡°) mecze w wykonaniu kobiet toczą sie w zwolnionym tempie. Nie da sie tego oglądać.
@juhcipulg niestety poziom szkolenia i finansowania jest zupełnie inny, ale z roku na rok widać naprawdę coraz większy postęp, może kiedyś będziemy cieszyć się z sukcesów naszych reprezentantek :-)
A Sikora w Juve to bardzo fajna motywacja dla małych dziewczynek :-)
@Rymcymcymw: ale wiesz, że jakby zebrać zespół w największych patałachów ekstraklasy czyli jakichś Sobierajów, Szufrynów, Górskich i Paziów to rozyebaliby te najlepsze babki z 20:0? @juhcipulg:
@first: nasze oczywiście, niestety u nas szkolenie dziewczynek dopiero się zaczyna, wcześniej praktycznie nie istniało. Za to takie babki z innych krajów już nie.
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
FB: OlaSikoraOfficial
#pilkanozna #pilkanoznakobiet #reprezentacja #juventus #transfery
źródło: comment_l50rylMsgtMkLMGCFU7l10auJuK9IsxP.jpg
PobierzFB: Łączy nas piłka
źródło: comment_RaEz1BAfK18EqoI9Kuq7IvNiOgaBZYZL.jpg
Pobierzźródło: comment_tVdbawzJhKxQJkdLJFwWFCISk1ct3dhQ.jpg
Pobierzźródło: comment_vAs6dMdXtodM6Qzxh2fsga8LwuR6WxQz.jpg
PobierzNiby rok a już mają 3 gwiazdki...
A Sikora w Juve to bardzo fajna motywacja dla małych dziewczynek :-)
@juhcipulg:
Za to takie babki z innych krajów już nie.