Wpis z mikrobloga

Aleksandra Sikora

Tak, to się dzieję naprawdę!!! Od przyszłego sezonu będę reprezentować barwy Juventus Women. Nawet nie potrafię opisać swojego szczęścia słowami, ale ten moment utwierdza mnie w przekonaniu, że marzenia naprawdę się spełniają. Czasami nawet szybciej niż sobie to zaplanujemy. ☺️

Moja motywacja nieustannie rośnie! Jestem gotowa walczyć o najwyższe cele z moją nową drużyną. Mam nadzieję, że Wy również jesteście gotowi na rok pełen wrażeń? Forzaaaaaaa Juve! ⚪️⚫️

Dzięki za pomoc socialnet i Kancelaria Kaszyński & Lewandowski Adwokaci.

FB: OlaSikoraOfficial

#pilkanozna #pilkanoznakobiet #reprezentacja #juventus #transfery
Marcinnx - > Aleksandra Sikora

Tak, to się dzieję naprawdę!!! Od przyszłego sezonu...

źródło: comment_l50rylMsgtMkLMGCFU7l10auJuK9IsxP.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rymcymcymw: z tą ekstraklasa to był taki żart xD ale jak porównujesz żeńska ligę mistrzów do ekstraklasy to jednak świadczy to o poziomie ( ͡° ͜ʖ ͡°) mecze w wykonaniu kobiet toczą sie w zwolnionym tempie. Nie da sie tego oglądać.
  • Odpowiedz
@juhcipulg niestety poziom szkolenia i finansowania jest zupełnie inny, ale z roku na rok widać naprawdę coraz większy postęp, może kiedyś będziemy cieszyć się z sukcesów naszych reprezentantek :-)

A Sikora w Juve to bardzo fajna motywacja dla małych dziewczynek :-)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@first: nasze oczywiście, niestety u nas szkolenie dziewczynek dopiero się zaczyna, wcześniej praktycznie nie istniało.
Za to takie babki z innych krajów już nie.
  • Odpowiedz