Jestem dumny z tego, że to właśnie Polak posiada tak ważną pozycję i zajmuje tak wysokie stanowisko w Unii Europejskiej. #neuropa #4konserwy #polska #polityka #oswiadczenie
@anonimek123456: poza tym, odczuwasz dumę narodową z tego że rzekomy Polak zasiada na wysokim stanowisku? Nie wiedziałem, że z Ciebie taki patriota nacjonalista ( ͡°͜ʖ͡°)
@Saeglopur: a dlaczego by mieli? Ja nie służę interesom Niemieckim, nie miałem dziadka w Wermahcie itp. Tusk to bardzo dobry polityk to fakt, niesamowicie oszukał połowę Polaków w 2007 co mam nadzieje nie zostanie mu zapomniane.
@anonimek123456 Dla porównania K A R A K A N ™ i jego friendzone z cesarzem imperium madziarskoego. Kota nie ma to myszy harcują - tak myślę można streścić te sukcesy Kaczyńskiego. Skończy się brutalnie.
@Sorek: O HUI Sorke. Nie obraź się ale kurde to jest straszny przykład jak do tak prostych ludzi wprost przemawia propaganda i pomówienia.
@sorek Ty to nazywasz argumentami? Gdzie tu fakty. Po tym co wyżej napisałes o patriotyzmie I bogu rzucając jeszcze lgbtqwerty do tego stwierdzam że to nie ma sensu xD Pisz dalej, nieźle urojenia xD
@Saeglopur: no i widzisz. Potrafisz tylko wysmiać zamiast dyskutować - to smutne.
Patriotyzm (łac. patria,-ae = ojczyzna, gr. patriotes) – postawa szacunku, umiłowania i oddania własnej ojczyźnie oraz chęć ponoszenia za nią ofiar i pełną gotowość do jej obrony, w każdej chwili. Charakteryzuje się też przedkładaniem celów ważnych dla ojczyzny nad osobiste, a także gotowością do pracy dla jej dobra i w razie potrzeby poświęcenia dla niej własnego zdrowia lub
@sorek I gdzie tu masz stwierdzenie że trzeba być wierzącym żeby być patriotą? Wręcz nawet o samej religii nie ma mowy co jest wydawałoby się oczywiste. Z taką retoryką Sorke lekko mówiąc sam się zaorałeś.
Daj mi jeszcze podobnej jakości źródła na tego dziadka z Wehrmachtu i niemieckości czy zdrady xD Idąc tym tokiem myślenia to już Kaczyński jest czystej krwi Niemcem i Ruskim bo tak skloceni z wszystkimi narodami jeszcze
I gdzie tu masz stwierdzenie że trzeba być wierzącym żeby być patriotą?
Patriotyzm to również umiłowanie i pielęgnowanie narodowej tradycji, kultury czy języka. Oparty jest on na poczuciu więzi społecznej, wspólnoty kulturowej oraz solidarności z własnym narodem i społecznością.
@Saeglopur: Podstawą Polski jest i był chrześcijanizm. Zresztą sama walka o wyższe wartości czy poświęcenie za ojczyznę, bez uznania absolutu Boga nie ma totalnie sensu i jest nielogiczna.
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
#neuropa #4konserwy #polska #polityka #oswiadczenie
źródło: comment_Pit5FvCSmf1XCXfIVMn59peL143kJp6I.jpg
Pobierzźródło: comment_NECIlotQFal7o1p5C6RwOIU7yrCvBGQg.jpg
Pobierzźródło: comment_amTl8zknZMpNspZp59IkoV7i5EhfGIVF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@anonimek123456: przecież to Niemiec xD
@sorek: Obywatelstwo ma Polskie, więc Polak.
A czasami potrafię odczuwać dumę. Szczególnie w takich momentach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sorek Sorke, z całą sympatią, ale jak coś palniesz to wstyd taki że sięga do UK :/ Nazywają cię tam Ruskiem czy Rumunem?
@anonimek123456: #falszywyrozowypasek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sorek: O HUI Sorke. Nie obraź się ale kurde to jest straszny przykład jak do tak prostych ludzi wprost przemawia propaganda i pomówienia.
źródło: comment_2GSBIfi81NZvqRJsetyk7xcGwKcS6y3c.jpg
Pobierz@Saeglopur: spoko, bardzo fajnie jakbyś mnie wyprowadził z błedu zamiast wyśmiewać. Dałem Ci pare argumentów wyżej dlaczego uważam go za niemca.
@RarestOfAllPepes: by być patriotą raczej trzeba wierzyć w Boga. Co natomiast
Daj mi jeszcze podobnej jakości źródła na tego dziadka z Wehrmachtu i niemieckości czy zdrady xD Idąc tym tokiem myślenia to już Kaczyński jest czystej krwi Niemcem i Ruskim bo tak skloceni z wszystkimi narodami jeszcze
@Saeglopur: Podstawą Polski jest i był chrześcijanizm. Zresztą sama walka o wyższe wartości czy poświęcenie za ojczyznę, bez uznania absolutu Boga nie ma totalnie sensu i jest nielogiczna.