Jestem dumny z tego, że to właśnie Polak posiada tak ważną pozycję i zajmuje tak wysokie stanowisko w Unii Europejskiej. #neuropa #4konserwy #polska #polityka #oswiadczenie
@Saeglopur: ale co dopowiadam? Przedstawiłem Ci rzeczowe argumenty i możesz teraz sam poczytać i zrozumieć dlaczego patriotyzm bez wiary nie ma totalnie sensu.
A cóż ma emigracja do tego? Wydaje mi się, że za jej pomocą tym bardziej wspomagam Polskę niż jakbym miał się zgadzać na złe rzeczy które się w niej dzieją - tzw. głosuje nogami, już pomijając ile pieniędzy wciąż pakuję w ten kraj.
@sorek: Nie. Nie trzeba wierzyć w Boga który "stworzył" ci dom, żeby wziąć odkurzać i go od czasu do czasu posprzątać. Wystarczy niechęć do życia w chlewie. A teraz rozszerz sobie tę pokraczną analogię np. na kraj albo kontynent.
@zirytowana_plaszczka: @Saeglopur: umiejętność dyskusji w internecie dawno umarła. Wielka szkoda. Ale wiedzcie tylko że niestety w ten sposób żadnej strony się nie przekona. Peace.
#neuropa #4konserwy #polska #polityka #oswiadczenie
źródło: comment_Pit5FvCSmf1XCXfIVMn59peL143kJp6I.jpg
PobierzA cóż ma emigracja do tego? Wydaje mi się, że za jej pomocą tym bardziej wspomagam Polskę niż jakbym miał się zgadzać na złe rzeczy które się w niej dzieją - tzw. głosuje nogami, już pomijając ile pieniędzy wciąż pakuję w ten kraj.
Katolikiem też do końca
@sorek: Nie.
Nie trzeba wierzyć w Boga który "stworzył" ci dom, żeby wziąć odkurzać i go od czasu do czasu posprzątać. Wystarczy niechęć do życia w chlewie. A teraz rozszerz sobie tę pokraczną analogię np. na kraj albo kontynent.
Czy
Komentarz usunięty przez autora