Wpis z mikrobloga

@WezniePrzestrzeleCiKolano: kiedyś się kolegowałem z typem, który z każda laska gadał o tym, jak bardzo to on jest mały, chudy, nie może przytyć, ma ręce na 100% mniejsze od niej i pewnie gdyby ktoś na nich napadł, to ona by go musiała bronić. Mówił to w 100% poważnie XD Ciekawe dlaczego, żadna sie nie chciała z nim spotkać.
  • Odpowiedz
@srogie_ciasteczko ale u niego KAŻDA rozmowa to był podryw XDDD Sam gadał, że nie ma sensu gadać z takimi które mu się nie podobają, bo nie będzie ich chciał XD Ostry był z niego stulej. Nawet kiedyś zastosował podryw na kasztana do laski przez internet, której nigdy na oczy nie widział XDDDDD
  • Odpowiedz
@WezniePrzestrzeleCiKolano: najgorszy tym facetów, zaraz po bucach, to ZAKOMPLEKSIENI faceci. wylewają swoje frustracje na kobietach, które im się podobają (!). pisałam kiedyś z jednym, który, gdy dowiedział się, że ćwiczę na silce to sugerował, że jestem płytka xd, że normalni faceci nie mają szans.. (on nie byl normalny) no i żalił mi się jakie to on ma kompleksy. to ma byc atrakcyjne? faceci ogarnijcie sie, nie badzcie tzw niceguy'ami, przecież
  • Odpowiedz