Aktywne Wpisy

Drzamich +10
Co można zrobić pijakowi, który wchodzi na klatkę, gdzie chleje, pali fajki i śpi i nie chce wyjść tak, żeby było to dla niego na tyle nieprzyjemne żeby odechciało mu się wracać, a jednocześnie żeby nie domyślił się, że zrobił to ktoś z lokatorów? Myślałem na przykład o obsypaniu go mrówkami, żeby go pogryzły, ale mrówki te mogą potem wejść do mieszkań.
#alkoholizm #kiciochpyta
#alkoholizm #kiciochpyta

technojezus +133
Nie wierzę w to co widzę. Ekstremiści muzułamńscy z hamasu, niczym nie różniący się od ISIS dokonują mordów na cywiliach z Izraela, zaatakowali jedną z najnowocześniejszych i najlepszych armii na świecie, a co w tym czasie robią 100% polscy POLACY patrioci z krzyżem w ręku? Popierają skrajnych ekstremistów muzułmańskich XDDDDDDDDDDDDDD Oczywiście, jednocześnie ci sami by strzelali do muzułmanów na granicy z Białorusią i są anty w kierunku muzułmanów.
I jeszcze te przeświadczenie,
I jeszcze te przeświadczenie,

Mirki mam taki problem. Mam foreach w którym dla każdego elementu wywoływana jest metoda. Chciałbym zrobić coś takiego, że jeśli metoda nie zwróci true przez 10 sekund to pętla zaczyna kolejny obieg. Chodzi mi o coś w stylu maxexecutiontime tyle, że bez zwracania błędu.
Komentarz usunięty przez autora
Fajnym sposobem radzenia sobie z takimi problemami są również workery pisane w react.php: https://reactphp.org/ jako osobne SOA gdzie potem gówna klasa wywołuje je do tablicy i tylko kontroluje wywołanie.
Problemy które możesz po drodze z tym napotkać to potrzeba PHP TS i brak dostępności niektórych extów dla tej wersji. Druga sprawa że zabawa a wątkami wymaga również instalacji na własnym serwerze bo dostawcy typu nazwa czy