Kobiety to mają #!$%@? w tych głowach xD Dla internetowej popularności sprzedadzą własną prywatność, cycki i własne dziecko xD To takie nowoczesne
Send nudes - Chyba cie #!$%@?ło ty chory zboczeńcu #karmiewszedzie - yyy ee ten no przecież to normalna czynność, moge pokazywać to w internecie tu wszystko jest normalne
@Royal_Email: Po co inwestować w drogie butelki i termosy skoro pierś jest od razu i za darmo gotowa? Bo ty nie możesz się przestać patrzeć? Nikogo nie obchodzi twój komfort, za to matkę obchodzi komfort jej i jej dziecka
@PinkiPaj ale to tez dziwne myślenie, jesteśmy społeczeństwem i to co się dzieje publicznie powinno obchodzić każdego z nas. Ja nie rozumiem podejścia typu, że ktoś musi coś przebolec bo tak powinno być i koniec:D dla mnie też trochę widok karmienia nie jest w smak a będę mamą za 5 miesiący. Będę szanować innych, siebie i moje dziecko i podejrzewam, że tak mogliby żyć wszyscy ale niektórzy myślą, że ich racja
@Misiael89: na szczęście nie często trafiam na zwierzęta które srają, szczają i wywalają cześci intymne nawierzch w miejscach publicznych. Większość ludzi zna podstawy funkcjonowania w spoleczenstwie.
publiczne ruchanie jest naturalną częścią życia społecznego
@TurboDynamo: ja w dewiacje kolegi wnikał nie będę, publiczne ruchanie nie jest jednak częścią życia społecznego normalnych ludzi. Można sprawdzić w sieci czym jest życie społeczne, polecam. Jest trochę czytania co prawda ale nie jest to czynność aż tak trudna, jak może się z początku wydawać. Gratis dostaje się praktyczną umiejętność nie robienia z siebie debila.
@Royal_Email: Nie każde dziecko pozwoli się przykryc chustą bo mogą tego nie lubić. Po prostu nie patrz i tyle. Albo idź na polanę, tam ci nikt nie będzie przeszkadzał. Nie jesteś dla kobiety ważniejszy od jej dziecka i jak nie ma opcji to i tak je nakarmi. Większość kobiet nie wystawia specjalnie piersi żeby ci zrobić na złość.
@gwiezdna: Jak kobieta nie ma innej opcji niż nakarmić piersią to jednak musisz się dostosowac. Ona nie karmi wam na złość, niemowle jest głodne a jemu nie wytłumaczysz ze nakarmisz je za 10 minut. Po prostu nie patrzcie, przecież kobieta nie będzie karmiła w toalecie.
@PinkiPaj ja mówię o tym, że należy rozumieć to, że niektórych to może lekko brzydzic. Tak jak niektórzy ludzie nie lubią paznokci na tablicy, na samo uczucie nic nie poradzisz. Miejsc do karmienia i przebierania tez jest już w przestrzeni publicznej coraz więcej. Ja się zgadzam, że jak nie ma wyboru to już trudno i nikt się nie ma prawa czepiać, ale jakieś akcje w których kobiety mi wyskakują z cyckami
: ja w dewiacje kolegi wnikał nie będę, publiczne ruchanie nie jest jednak częścią życia społecznego normalnych ludzi. Można sprawdzić w sieci czym jest życie społeczne, polecam. Jest trochę czytania co prawda ale nie jest to czynność aż tak trudna, jak może się z początku wydawać. Gratis dostaje się praktyczną umiejętność nie robienia z siebie debila.
@Mu_H: ja w dewiacje kolegi wnikał nie będę, publiczne karmienie piersią nie jest jednak
@Royal_Email: znów mnie ciekawi skąd czerpiesz wiedzę? Swoje dzieci w trakcie karmienia butelką też nakrywałeś? Może sam spróbuj tak jak proponujesz? Przytul się twarzą do ciepłej piersi, przykryj i włóż tyle siły w ssanie ile wkłada dziecko, na pewno bardzo komfortowo. Może ciut za duszno i za gorąco ale twoje wynaturzone poglądy są ważniejsze od odczuć malutkiego dziecka. Skończ już te swoje wysrywy.
Send nudes - Chyba cie #!$%@?ło ty chory zboczeńcu
#karmiewszedzie - yyy ee ten no przecież to normalna czynność, moge pokazywać to w internecie tu wszystko jest normalne
Komentarz usunięty przez autora
@TurboDynamo: ja w dewiacje kolegi wnikał nie będę, publiczne ruchanie nie jest jednak częścią życia społecznego normalnych ludzi. Można sprawdzić w sieci czym jest życie społeczne, polecam. Jest trochę czytania co prawda ale nie jest to czynność aż tak trudna, jak może się z początku wydawać. Gratis dostaje się praktyczną umiejętność nie robienia z siebie debila.
@PinkiPaj: xDDDDDDDDDDDD co za bzdura
Komentarz usunięty przez autora
@Mu_H: ja w dewiacje kolegi wnikał nie będę, publiczne karmienie piersią nie jest jednak
#!$%@? dzieci, musicie jeszcze dorosnąć. Jak miałem 15 lat to też mnie małe dzieci i kamienie piersią brzydziły