Wpis z mikrobloga

zastanawiam sie czy jechac na #opener pierwszy raz w zyciu, niby jest kilka fajnych koncertow na ktore chetnie bym poszedl, hajs na wyjazd mam, nic mnie nie trzyma, a jednak troche niepewnosci jest ()
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krytyk_naczelny: jest taki sobie faktycznie, ale codziennie (oprocz soboty) coś znalazłem ( ͡° ͜ʖ ͡°): 04.07 Migos, Arctic Monkeys, Kortez, Chvrches; 05.07 Depeche Mode, Muchy; 06.07 Young Thug, Gorillaz
  • Odpowiedz
@jwitos: nie myśl, tylko to zrób. Dwa lata temu nie miałem z kim jechać, rozkminialem, rozkminialem, w końcu spakowałem rzeczy, namiot i pojechałem na dworzec. Było zajebiście, towarzystwo też się znalazło pośród hordy ludzi. W tym roku robię powtórkę.
  • Odpowiedz
@pawelczixd: też się zdziwiłam. Ale to chyba rzeczywiście sam fakt soboty przyciąga odbiorców. Ale DM niedawno koncertowało w 3mieście, więc może zapał ostygł. Ja mam na pt bilet, ale kusi mnie środa jeszcze....
  • Odpowiedz
@jwitos: JEDŹ. PODJĘŁAM PRZEDWCZORAJ SPONTANICZNĄ DECYZJĘ I JADĘ NA 4 DNI. XD Mi tam lineup pasuje cudownie, nie narzekam. :3 WARA OD SOBOTY, to będzie piękne show <3
  • Odpowiedz