Wpis z mikrobloga

@jason_bourne: no jak poczytasz komentarze i wpisy to się dowiesz. @sholer genetyka + mój nowatorski program treningu, którego nie chce zdradzać za free :p. Jedyne co mogę napisać to - olewka w ciężar i ćwiczenie maksymalnie technicznie, stałe napięcie mięśniowe, bez rozluźniania. Ćwiczymy mięśnie, nie siłę jak to robi tu 3/4 powerlifterow.
  • Odpowiedz
.Jedyne co mogę napisać to - olewka w ciężar i ćwiczenie maksymalnie technicznie, stałe napięcie mięśniowe, bez > rozluźniania. Ćwiczymy mięśnie, nie siłę jak to robi tu 3/4 powerlifterow.

@Estetykatopodstawa: Powodzenia w takim podejściu będąc naturalem... Aby natural zbudował duża masę mięśniową niezbędna jest siła kropka. Czyli jak chcemy mięć duże bary celem powinno być zwiększenie siły w OHP i tyle.

mój nowatorski program treningu, którego nie chce zdradzać za free
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Nie każdy ma taki gen do budowania mięcha jak Ty, więc nie każdego mierz swoją miarą i miej to na uwadze.

Ja nigdzie nie napisałem aby sie nie skupiać w ogóle na sile, napisalem tylko że najlepiej u mnie barki poszły gdy skupiłem się bardziej na technice i napięciu mięśniowym niz na sile(czyt. n-----------u i gonieniem za ciężarem ponad wszystko).
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa srednia sylwetka, estetyka to podstawa ten nick przy tym wyglada komicznie. I jeszcze wspomniales ze byl grany kiedys towar. Na Twoim przykladzie twierdze, ze bicie towaru amatorsko to glupota, szczegolnie w mlodym wieku. Gdzie majac troche lenia czlowiek zapusci sie do stanu z foty numer jeden, wyglada jakby rzadko wstawal z fotela od miski chipsow a ma przeszlosc na saa za soba. Totalny brak pomyslu na siebie, konsekwencji, wydana kasa
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Ale oczywiscie sie z Toba zgadzam w 100%, z tym ze z czasem uwazam ze trzeba dać jakiś albo nowy bodziec albo nowa metode treningowa. Ja mam przeplatanie robienie siły, z robieniem bardziej stricte pod hipertrofie. Na pewno nie bede robic siły od razu po redukcji, bo chce wykorzystać to "ssanie" na makroskładniki jakie jest. :)
  • Odpowiedz
@kfjatooshek: No tu nie ukrywam, że się nawet uśmiechnąłem xD. Mam tylko jedną prośbę, jakbyś mógl bo sprawdziłem wpisy i niestety nie ma nic od Ciebie. Czy mógłbyś wstawić swoją przemianę abym wiedział jak wygląda chociaż średnia+ sylwetka? Po prostu chciałbym mieć na kim z tego forum się wzorować. Niestety nie znasz historii czemu się zapuściłem w ten sposób jak po lewo - no ale oczywiście jak to na prawdziwego
  • Odpowiedz