Aktywne Wpisy

TavarishPiesov +203
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

piotr-draus +17
#raportzpanstwasrodka. I łyso ?
źródło: 1000001201
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000001201
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora
@Estetykatopodstawa: Powodzenia w takim podejściu będąc naturalem... Aby natural zbudował duża masę mięśniową niezbędna jest siła kropka. Czyli jak chcemy mięć duże bary celem powinno być zwiększenie siły w OHP i tyle.
Komentarz usunięty przez autora
Ja nigdzie nie napisałem aby sie nie skupiać w ogóle na sile, napisalem tylko że najlepiej u mnie barki poszły gdy skupiłem się bardziej na technice i napięciu mięśniowym niz na sile(czyt. n-----------u i gonieniem za ciężarem ponad wszystko).
@Estetykatopodstawa: Gen, genem ale większość po prostu nie potrafi ćwiczyć. I ćwiczy ze złym podejściem. Właśnie to skupienie i gonienie ciężaru w podstawowych ćwiczeniach jest najważniejsze do budowy masy. I efektem ubocznym wyciskania 100kg w ohp będą ogromne barki. Nawet kiedyś tutaj wrzucałem wpis że u osób początkujących/średniozaawnsowanych, nawet
@Estetykatopodstawa
C---a się znam, ale się wypowiem.
Ja zrobilem najwiekszy progres z masą mięśniową jak przestalem cwiczyc do upadku i krotkie serie, a zaczalem 8rpe i serie 8-12.
Co do fotek i sulwetki, to spoko, ale szału nie ma. Jak waliles saa to tym bardziej powinno