Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@baxu: przypomniałeś mi coś:
R: zrobisz obiad?
J: no dobra
R: no jak Ty kroisz to mięso, mówiłam że inaczej!
J: pokaż mi jeszcze raz
R: wszystko zawsze muszę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DanceCOX: tzw. #logikarozowychpaskow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie tak, że życie singla jest zajebiste. Trzeba znaleźć kogoś odpowiedniego i nie angażować się pochopnie, teraz poznałem Czeszkę w pracy i mimo że dopiero się poznajemy to czuje ogromną różnicę charakterów i zacząłem rozumieć, że aby stworzyć dobry związek trzeba budować go na podstawie przyjaźni. :)
  • Odpowiedz
@GrindujTopy: Też mi się tak wydawało, że byliśmy najlepsza para przyjaciół , ale z czasem wszystko zaczęło wyglądać na zasadzie wszystko co jest Twoje jest moje , a wszystko co moje jest tylko moje !!! No i to czepialstwo w zasadzie przez 5 lat ja nie zrobiłem nigdy o nic awantury a jej wiecznie coś nie pasowało a to za głośno chodzę , a to mamy zły wyraz twarzy a
  • Odpowiedz
@Destruktor91 @GrindujTopy: Widzę że bardzo podobna historia do mojej, potrafi taka wbić nóż w serce i p---------c życie . Masz dziecko, przykro mi że musisz przechodzić przez jakieś smutne sciezki życia , czasem zastanawiam się dlaczego po prostu nie może być normalnie , tak po prostu normalnie ... Z tą wódeczka całkiem ok pomysł :D
  • Odpowiedz