Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +212
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Zimnok +108
Optymi Telefony – ktoś pracował w tej firmie?
Szef wydaje się dziwny, mówił mi, żebym przyszedł na bezpłatne szkolenie, 50 godzin, ale nie wie do końca ile finalnie. Mówił mi, żeby przyjść w poniedziałek na szkolenie (tzn. pracowanie za darmo). Ja spytałem na ile godzin, a on: „Wiesz co, to pytanie jest nie na miejscu, nie uważasz? Cały dzień oczywiście”.
Jak można na pytanie o grafik szkoleń / pracy odpowiedzieć, że nie
Szef wydaje się dziwny, mówił mi, żebym przyszedł na bezpłatne szkolenie, 50 godzin, ale nie wie do końca ile finalnie. Mówił mi, żeby przyjść w poniedziałek na szkolenie (tzn. pracowanie za darmo). Ja spytałem na ile godzin, a on: „Wiesz co, to pytanie jest nie na miejscu, nie uważasz? Cały dzień oczywiście”.
Jak można na pytanie o grafik szkoleń / pracy odpowiedzieć, że nie

źródło: comment_fib8tvrBBBMVnKQRFLMH421huUax72z6.jpg
Pobierzźródło: comment_UU0BzEIhBitTNJMNNX4tloP1mMva5hBI.jpg
PobierzŚmieszna sprawa, bo za nim jechali chłopaki z zakładu pogrzebowego i pasażer wysiadł żeby przybić piątkę na światłach xD
źródło: comment_SHmDRiWckYIdv4cOL0poFjvknIWDhwbV.jpg
Pobierz@camaro98: Chyba nie widziałeś mojego Puga co tam się o--------a. xD Ja go określałem wcześniej jako youngtimer, ale odkąd byle Poldolot jest określany klasykiem to uznałem, że moje tym bardziej zasługuje.
Auto kupione przez przypadek, szukałem jakiegoś dupowozu z lat 90. na pierwsze auto i zobaczyłem Puga. Po 4 dniach był już mój. :D Ma sporo mankamentów, które sukcesywnie naprawiam,
@Eternit_z_azbestu: A no tak, zapomniałem jeszcze o tej serii co leciała w 104. :D Zapakowali to nawet do małych Citroenów i Renault 14. :D