Aktywne Wpisy
23 stycznia 2023
Poniedziałek III tygodnia okresu zwykłego
(Mk 3, 22-30)
Uczeni w Piśmie, którzy przyszli z Jerozolimy, mówili o Jezusie: "Ma Belzebuba i mocą władcy złych duchów wyrzuca złe duchy". Wtedy Jezus przywołał ich do siebie i mówił im w przypowieściach: "Jak może Szatan wyrzucać Szatana? Jeśli jakieś królestwo jest wewnętrznie skłócone, takie królestwo nie może się ostać. I jeśli dom wewnętrznie jest skłócony, to taki dom nie będzie mógł się
Poniedziałek III tygodnia okresu zwykłego
(Mk 3, 22-30)
Uczeni w Piśmie, którzy przyszli z Jerozolimy, mówili o Jezusie: "Ma Belzebuba i mocą władcy złych duchów wyrzuca złe duchy". Wtedy Jezus przywołał ich do siebie i mówił im w przypowieściach: "Jak może Szatan wyrzucać Szatana? Jeśli jakieś królestwo jest wewnętrznie skłócone, takie królestwo nie może się ostać. I jeśli dom wewnętrznie jest skłócony, to taki dom nie będzie mógł się
#patostreamy #danielmagical
niech ktoś streści co weterynarz powiedział tucznikowi?
co z tą Sonia wyszło? bo nie ma mnie w domu
niech ktoś streści co weterynarz powiedział tucznikowi?
co z tą Sonia wyszło? bo nie ma mnie w domu
@kamyczeq: z Vinted, ale to jakaś chińska firma wiec obstawiam ze na AliExpress będzie :D dziękuje bardzo :3
@McDermott: 49 :p
@Elomot: mam 173cm ;3
@ZimnoMi: to peruka przecież, w komentarzach pod zdjęciem nawet pisałam :3
Ale jednak jakiekolwiek obcasy czy klasyczne koturny lepsze niż te buty że zdjęcia :P
Edit: Już znalazłem xd
@chrystusie: Karzełek ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale zdjęcie ładne
@ZimnoMi: to super ;3
@Elomot: 173 u kobiety to już naprawdę dużo, większość dziewczyn ma ma w granicach 165 cm :p
@Elomot: jezusku, to duża pani :o
@ciezka_rozkmina: Nieprawda. Jest bardzo ładna. A ty jesteś prostakiem.
1. Jestem prostakiem, zawsze to podkreślam,
2. A skąd mam wiedzieć jak nie było #pokazmorde ?
3. Masz coś jeszcze do powiedzenia na temat mojej osoby? Bo widzę, że bardzo dobrze mnie znasz
5. xDDD
6. Nie było pkt. 4
@ciezka_rozkmina: A szkoda, byłem ciekawy co pod nim może być ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ciezka_rozkmina: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ColdMary6100: XD ale ty widzisz chyba ze jestem tu powyginana jak skuwesyn? Czy serio myślisz ze jestem cała przekrzywiona w bok? XD
Komentarz usunięty przez moderatora
jezu jak zgnilem, ja cieszyłem się ze zdania prawa jazdy, uzyskania dyplomu, czy pierwszej wypłaty, a niektórych cieszy 8000 wyświetleń nóg przez hinduskich spermiarzy xD
@zajonc_hare: stary, napisałam to w kontekście ze nie potrzebuje więcej atencji bo JUŻ JĄ DOSTAŁAM NA INSTA XD #!$%@?, coraz częściej dociera do mnie ze na mirko siedzą osoby które nie umieją czytać ze zrozumieniem XD