Aktywne Wpisy

Misticmac +78
#f1 mógłby ktoś w ścianę wjechać. Lance weź coś zrób

lord-nihilus +73
Długie ale julczysko ładnie opisało jak wygląda życie młodego czadoskiego, bujanie się od imprezy do imprezy w międzyczasie (i w trakcie) peklowanie wszystkich "koleżanek", kiedy jedna stroi fochy od razu wbija do innej czekającej w kolejce, wisienką na torcie jest branie od julczysk kasy na ćpanie.
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego
PS. Jej "ja nie wiedziałam co to" - standardowe wybielanie po fakcie, choć możliwe że próbowała czadoskiego klasycznie betatyzować i przeszarżowała co zakończyło się "XD" oskiego

Takie krótkie pytanie, zrobiłem backend do swojej apki no i chciałbym zrobić do tego jakiś prosty front, a że fronta właściwie nigdy nie tykałem to czy warto tracić czas na Thymeleaf'a? (nie chcę iść w kierunku fullstacka więc im prościej tym lepiej)
Do prostych zastosowań jest świetny, w kilka godzin można ogarnąć się na tyle, żeby przeżyc.
Nie trzeba też żadnych nodów, bowerów czy innych npmów - dodajesz jeden plik .js i masz front w vue.
Ja tak sobie to integruje i chwalę bardzo.
Ale jeśli tylko jakieś proste statyczne strony w html to Thymeleaf powinien starczyć plus jest dość prosty