Aktywne Wpisy
MrBeast +30
Czytając i oglądając wszystko z ostatnich 6h współczuję Boxdelowi.
Mówię to serio.
Uważam całkiem poważnie że włodarze rękami Wardęgi #!$%@? go z #famemma
Gola na bank na Złotej popija dziś z Rafałem i Krzysztofem jakieś 25 letnie whisky bo plan się udał.
Tam w grę wchodzą ogromne pieniądze, Boxdel jaki jest każdy dobrze wie. Gdyby nie naciski Goli przez kilkanaście tygodni, wprowadzenie do zarządu Pasternaka to by się nigdy to nie udało
Mówię to serio.
Uważam całkiem poważnie że włodarze rękami Wardęgi #!$%@? go z #famemma
Gola na bank na Złotej popija dziś z Rafałem i Krzysztofem jakieś 25 letnie whisky bo plan się udał.
Tam w grę wchodzą ogromne pieniądze, Boxdel jaki jest każdy dobrze wie. Gdyby nie naciski Goli przez kilkanaście tygodni, wprowadzenie do zarządu Pasternaka to by się nigdy to nie udało
Ghost2 +56
Co mirki o tym sądzicie?
#kiciochpyta może #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@ale_jaja_beka_wchu: jest, i taguj #antynatalizm
kazdy moze byc szczesliwy tylko musi przezwyciezyc samego siebie, ci panstwo ze zdjecia nie wygaldaja nieszczesliwie
@Sweet_acc_pr0sa: xDDD
Urodziłeś sie z rzadką chorobą która degraduje ci nerwy. Umrzesz w wieku 12 lat i z każdym rokiem do śmierci będziesz coraz bardziej cierpiał
"hehe każdy moze być szczensliwy ić pobiegać czy coś"
#!$%@? propaganda sukcesu jest chyba bardziej #!$%@? niż przegrywy. Rozsądek? A kto to słyszał, masz tu chorągiewkę niebieską albo czerwoną wybieraj.
@Sweet_acc_pr0sa: jak i nieszczęśliwa i pogardzana. Czego to dowodzi?
Jeżeli jesteś nieszczęśliwy to jest to efekt pierdyliona czynników i tylko zadufany w sobie bufon może w jednym komentarzu w necie powiedzieć czyja to wina. Ja akurat jestem nieszczęśliwy bo jestem #!$%@? człowiekiem i podejmuję głupei decyzje. Ale nie jestem formą z