Aktywne Wpisy

SynMichaua +45
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

#gielda #pekao #waluty
źródło: pekao spread
Pobierzźródło: 11209171b3896b378acee5b893d27e66
PobierzPekao to złodzieje po prostu jak wszysyko co narodowe.
Tu jescze kurs revolut z teraz
źródło: pixlr_20231004004938566
Pobierz@KwasneJablko: to jasne
mam revolut ale wątpie czy da sie w ogóle przelać usd do XTB nie mówiąc o tym że bez prowizji
Xtb się zasila Paypalem z dowolnej karty walutowej.
Jw.
Gorzej z wypłatą. 100% bezprowizyjnie tylko na konto walutowe w Pekao.
Buy 4.44
Sell 4.41
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@KwasneJablko: Pekao należy do państwa w mniej niż 20% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pekao od czerwca 2017 r. kontrolowane jest przez państwowe PZU i PFR, które kupiły od włoskiego UniCreditu łącznie 32,8 proc. akcji Pekao stając się największym – i choć mniejszościowym – to kontrolującym bank akcjonariuszem. Do niedawna zarząd Pekao nie był upolityczniony, składał się głównie z doświadczonych bankowców, choć niektórzy komentatorzy za menedżera mało doświadczonego w bankowości uznawali Michała Krupińskiego, prezesa Pekao w latach 2017-2019, który związany jest z koalicją