Wpis z mikrobloga

Nie wiem, ja pale zielsko juz około dwa lata. Średnio grama lub dwa tygodniowo, głównie wieczorami przed snem bo po prostu jest fajnie i nie czuje się jakoś gorzej xD Zauważyłem tylko ze mam lekki problem z pamięcią krótkotrwałą a tak poza tym to wszystko jest okej. Uzależniony nie jestem bo są momenty gdy nie pale kilkanaście dni i jakoś nie wariuje z tego powodu. XD
  • Odpowiedz
@sebagohamalysz: każdy ćpun, którego zwożę na SOR i toksykologię mówi dokładnie to samo co ty piszesz w swoim wpisie, gardzę tak bardzo jak tylko mogę. Jeśli to ode mnie by zależało to każdy ćpun za ratowanie życia i zdrowia powinien płacić ze swojej kieszeni 200% stawki
  • Odpowiedz
@Agemaker: pracujesz na sorze/kartce i się dziwisz, że spotykasz tylko ćpunów w stanie agonalnym. Są ludzie, którzy raz na jakiś czas biorą kwasa grzyby czy cokolwiek i nic im się nie dzieje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hyyerr: trawa szkodzi tylko gdy się nie zna umiaru, a jak nie masz umiaru to i kawą się zabijesz bo serce nie wytrzyma. wszystko jest dla ludzi, byle mieć umiar.
  • Odpowiedz
chcącemu nie dzieje się krzywda

@sebagohamalysz Po tych słusznych słowach nie rozumiem co ma na celu ten wpis xD Przecież wiedział czym to może się skończyć, a to że ćpuny tak kończą to też przecież nic nowego.
  • Odpowiedz