Wpis z mikrobloga

• 0
@vrohn: Jak jedziesz w trasie to i tak zapinasz jeden bieg i jedziesz, nie czaruj.

@bmxr3asY: automat może być lekko wolniejszy od manuala - ale umówmy się, kolega raczej nie kupuje rajdówki.

[]
@anonim1133 Niektóre automaty czy też pół automaty są szybsze niż manualna skrzynia. Teraz to nawet klasyczne hydrauliczne automaty są w miarę szybkie. A o wynalazkach typu dsg czy pół automaty typu selespeed nie mówiąc.
  • Odpowiedz
  • 0
@Variv
@Airbooz ehh dobra odpisuje ostatni raz i nie będę się powtarzał, pisałem na początku że jechałem automatem i manualne w trasę i przyjemniej mi jechać manualne, a wy będziecie mi pisac, że przez całą trasę jadę na szóstce... Jprd
  • Odpowiedz
auta w automatach w dzisiejszych czasach przyspieszają szybciej od manuala cumplu

@emesc: Taki zwykły przeciętny nowy automat tez? No może, nie jeżdżę nowymi samochodami.

p------y gadasz xD

@Airbooz
  • Odpowiedz
@Varreo: jeśli mowa o nowoczesnym, porządnym automacie a nie jakimś czterobiegowym truchle, to ma w zasadzie same plusy. Jedyny ewentualny minus, jak mi przychodzi do głowy, to brak możliwości "rozbujania" by się wydostać z błota/śniegu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ShortyLookMean: kolego źle zrozumiałeś, samo otwarcie skrzyni kosztuje 1kzł, niezależnie od tego co się w środku stało. Potem dopiero zaczynają się koszty naprawy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz