Aktywne Wpisy
Zoyav +56
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
dwa__fartuchy +83
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
2. idź na ryby
3. złap zółtą rybkę, która gada i twierdzi, że jest złota i spełni twoje 3 życzenia
4. myślisz, że to jakiś prank i mówisz, że chcesz być #rozowypasek 1000/1000 lvl ten sam co ty
5. cyk i jesteś rozowypasek 1000/1000 lvl 25
6. jakie chcesz drugie życzenie przegrywie? pyta złota
7. myślisz sobie co ona #!$%@? przecież teraz jestem rozowypasek i teraz nie mogę być przegrywem, ale nadal jesteś biedny
8. życzysz sobie milion bugs'ów w gotówce i nową tożsamość
9. dostajesz hajs w neseserze, dowód, paszport i prawko
10. rybka znika i uświadamiasz sobie, że to były dwa życzenia
11. #!$%@? motzno bo chciałeś jeszcze ją poprosić o urzeczywistnienie projekcji GIGACHADA by zobaczyć jak to jest być bolcowanym przez alfę
12. idziesz do baru na piwo
13. stado samców wlepia w ciebie wzrok, przypominasz sobie, że jesteś #rozowypasek 1000/1000 lvl25
14. wypijasz szybko piwko i chcesz się ewakuować, ale alkohol już trochę wszedł i w sumie jest spoko
15. podchodzi do ciebie gość w podobnym lvl'u, który nieco przypomina ci sebastiana, który gnębił cię w gimbie
16. proponuje ci drugiego browara
17. no tak jestes przeciez różowy
18. przystajesz na propozycję, on przedstawia się jako sebastian i już wiesz że to zmora z przeszłości
19. pierwszy browar już wszedł motzno i w sumie mu przebaczasz bo #lobuzkochanajmocniej
19. wypijasz drugie piwo w towarzystwie seby, on w międzyczasie złapał cię za kolano i się do ciebie uśmiechnął
20. niewiesz co zrobić, ale czujesz śluz w kroku i odruchowo odwzajemniasz uśmiech i się z nim całujesz
21. drugie piwo weszło i #!$%@? motzno
22. no tak jesteś przecież różowy
23. budzisz się w hotelu i widzisz zakrwawioną pościel
24. kojarzysz fakty i uświadamiasz sobie, że straciłeś cnotę z sebkiem alfą, którego całe życie nienawidziłeś
25. zastanawiasz się czy to znaczy, że nie jesteś też już prawiczkiem i czujesz trochę #wygryw
26. #!$%@? się bo alfa seba nie oddzwania
26. przekonujesz się do tego co mówiły #rozowepaski że polskie samce alfa to świnie i myślą tylko o jednym
27. na pocieszenie znajdujesz neseser z gotówką i swoją nową tożsamość
28. lecisz na majorkę #!$%@?ć hajs i dajesz dupy każdemu napotkanemu juanowi, żeby zrobić na złość polakom
29. po miesiącu chodzisz na czworaka z opuchniętą mordą, czujesz się jak szmata
30. tęsknisz za polską i byciem zwykłym przegrywem
31. wracasz do polski z resztą hajsu
32. to co zostało inwestujesz w jacht i sprzęt wędkarski
33. masz nadzieję jeszcze raz złowić złotą by cofnąć poprzednie życzenia
34. brak profitu...
#pasta #heheszki #rozowepaski #niebieskiepaski